Sayfa 90/335 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 713 - 720 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. S*ktaş tarihi zirveleri degil dipleri çok seviyor serefsiz ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aq anca göbek büyütüyorlar......... Şirketi yöneten aq arsa konusunda karar verseler veya Efeler halka arz için dündaş-ünlü ye yetki verdim desin yeter....

4. Dün Didim'den dönerken SÖKTAŞ'ın önünden geçerken okkalı bir ....... attım.

Ege Seramik ile birlikte elimde tuttuğum 2. Egeli Şirket. İkisinin de huyu karakteri aynı neredeyse...
    Egeliyim ama bir daha asla Ege Bölgesi hissesi almayacağım. Tövbe ettim.

Alıntı Originally Posted by Selamsız Yazıyı Oku
    Dün Didim'den dönerken SÖKTAŞ'ın önünden geçerken okkalı bir ....... attım.

Ege Seramik ile birlikte elimde tuttuğum 2. Egeli Şirket. İkisinin de huyu karakteri aynı neredeyse...
    Egeliyim ama bir daha asla Ege Bölgesi hissesi almayacağım. Tövbe ettim.
    Oralara kadar gitmişken birde şirkete uğrasaydın.........Ne oluyor bitiyor ilk ağızdan duyardın..........Burada yazmasan bile size belki bir faydası dokunurdu..........

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Oralara kadar gitmişken birde şirkete uğrasaydın.........Ne oluyor bitiyor ilk ağızdan duyardın..........Burada yazmasan bile size belki bir faydası dokunurdu..........
    Gitseydim bile cevap vereceklerini sanmam.

Yalnız şunu belirtmem lazım. Söke'de Novada ve Söke Outlet AVM dışında Didim yolunda Capella AVM de hizmete girdi. Turistik bir kavşakta olma avantajı taşıyan Söke'de SÖKTAŞ'ın konut ve AVM olarak fabrika arazisinin bir kısmının satış hikayesinden nasıl bir netice çıkar bilemem. Burası dördüncü büyük AVM olacak yani. Kısaca AVM zengini bir ilçe burası. Bu denli tüketim çılgınlığını düşünmeden edemedim.

Kademelerde toplamaya devam YTD

Bu gün bir 2.26 ya vurmuş ...2.2 üzerinde kapanış yapar mı acaba !!!!

Sayfa 90/335 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •