Sayfa 90/597 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 713 - 720 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin Eksipnos35 yeni hedef tahtasi
    Sanko mu? Hani İT oyunlar basiydi?
    İsrarla capsiz yonetimi gozden kacirmak icin yeni kurgunuz bumu!?
    Sizi ky yi burda kurban eden soylemlerinizi .....gazlamalarinizi
    surdurmemeniz icin ricada bulunmus uyarmistim.Yine uyariyorum yeni ky
    kiyimina sebep olmayin yeni ahlar almayin. Kisaca yeni seneryolar yazmayin. Kimseninde aklinla alay etmeyin. Nokta.
    Empati yapin...herkesin kendi menfaati icin herseyi yapmayi kendine gorev edindigi bir zamanda yasiyoruz. Tabiki yasalar cercevesinde yada kilifina uydurarak.
    Simdi ben bir ky olarak Baticim hissesi almisim.....sirkete ve yonetimine guvenerek....gelgelelim
    yonetim tarafindan alinan kararlarla olumlu etkiler yapmasi beklenilen
    hersey fiyaskoyla sonuclanmis. Yillar gecmis....dile kolay on kusur sene.
    Yillar gecmis yatirimci avcunu yalamis....yalamaya devam ediyor.
    Tekrar tekrar uzatmaya gerek yok.
    Eskiler biliyor.....hala bu hisseye yeni
    yatirmci olmak isteyende varsa lutfen geriye donup paylasimlari okusun ve
    on kez daha dusunsun.
    Sonuc bu capsiz yonetim olan biten
    herseyi goruyor ama sessiz kaliyor
    oylemi? Iste durum boyleysede yada
    asil sebep yonetimse....ki benim tum
    bilgi ve tecrubem vede yasananlar yonetimi isaret ediyor.....bizimde bunlara .......yoksunu deme hakkimiz doguyor. Yalan beyanatlar ver....hisseyi maniple edene sessiz kal olacak is degil. Paylasmak istemiyorsanda Bist den cik diyoruz.
    Yatirimciyi gectim sektore cok buyuk
    zararlar veriyorsunuz. Nokta.
    Rakamlarin bile anlamini yitirdigi bu
    hissede ,hickimse yine rakamlarin
    uzerinden ahkam kesmeye kalkmasin. Bizde ..... imam osurursa cemaat sicar.... derler. Yani once yonetim herkes icin kazanim saglayan dogrulari yapacak....karsi koyan olursada ifsa edip onlemini alacak. Yoksa burada ki sokak cikmaz sokak.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben ne yazıyorsam bilgiye dayalı yazıyorum,bakın gelen her haber benim şirket hakkında yazdığım değerlemeleri fazlası ile doğruluyor,ben diyorumki bu şirketin ederi 4 milyon ton*125$=500 milyon dolar artı liman ve Hesler= 700 milyon dolar en dip olması gereken rakam,arsa arazilerin diğer çimentolara göre pozitif yönde aşırı değerli olmasını saymıyorum bile,ama tabiki bu rakamı hiç kimse yönetimi alacak şekilde olmadan ödemez,ben yıllardır bu hissede olanların temel ve teknik analizle alakalı olmadığını hissenin aleni şekilde manipüle edildiğini söyledim ve zaman bu konudada beni haklı çıkardı,benim hisse fiyatı ile ilgili kısa vadede bir iddaam yok,hisseler ne zaman konsolide olur yada el değiştirir o zaman manipülasyonun sebebi ortadan kalkar,bu işi bu kadar senedir ısrarla yapan hemde hiç bir şartta vaz geçmeyen zihniyet amacına ulaşana kadar yada farklı bir güç bu düzene bir şekilde son verene kadar bu sorun devam edecek gibi görünüyor,ben sonuna kadar gidicem,Allah ömür verirse onlar ne zaman kazanırsa bende o zaman kazanmaya razıyım,olmadı evladıma kalır,benim için fiyatın hiç bir önemi yok bu saatten sonra...
    Beni bilen bilir,sizin o eleştirilerinizi biz resmi yoldan hem yazılı hem sözlü defalarca yaptık,o yüzden bu topicde bu konuda kimse ne bana ne Lunar’a zerre kelime edemez,ben yönetimin eli rahatladığı yakın zamanda radikal bazı kararlar ile bu düzene son vereceğini ve bu işi her kim yapıyorsa,hatta yönetimin içinden bile olaki destek veren varsa gerekeni yapacağını düşünüyorum.
    Salı günü Söke bilanço geliyor,yeni yatırım daha yeni meyve vermeye başladı,bitiş zamanıda çok fırtınalı bir konjonktüre denk geldi,yakın zamanda Söke’nin önce kendisini sonrada tüm gurubu iyi seviyeye taşıyacak bilançolar getireceğini düşünüyorum,ancak bu kış biraz zor geçecek,herkes küresel büyümenin hız kazanacağını bekliyorsada ben şahsen global büyük krizin bu kış yaşanmaya başlıyacağını düşünüyorum,krizde çok büyük yaralar almaz isek ondan sonrası önümüz açık inşallah.

2. https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...m-seferberligi
    İzmir’de devam eden projelerden bir kısmı...haberdekilerin dışında irili ufaklı yüzlerce proje devam ediyor,bir kısmıda proje aşamasında,dünya üzerinde bu kadar büyük projenin aynı anda yapıldığı ancak bir kaç şehir vardır,görünüşe bakılırsa İzmir piyasadaki durgunluktan çok fazla etkilenmeyecek.

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...m-seferberligi
    İzmir’de devam eden projelerden bir kısmı...haberdekilerin dışında irili ufaklı yüzlerce proje devam ediyor,bir kısmıda proje aşamasında,dünya üzerinde bu kadar büyük projenin aynı anda yapıldığı ancak bir kaç şehir vardır,görünüşe bakılırsa İzmir piyasadaki durgunluktan çok fazla etkilenmeyecek.
    Göreceğiz o projeleri, yatırımları...
    Yarın söke bilançosu gelecek...
    Kur farklarını nerelerine soktuklarını göreceğiz

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Durgunluktan cok fazla etkilenmeyecek .!!!! Diyorlar !! Bakin rakamlari cok seven arkadas... bu sektor yillardir at kosturduda ne oldu? Ne kazandi? Kac para sermaye ile kac para temettu yaratti?
    Bir arkadas bilanco rakamlarini analiz etti....365 gun nakit donus hizi hesaplandi. Yani cimentoyu uret sat ve parasini kasaya bir sene sonra koy. Turkiyenin neresinde boyle balli ticaret var yaw. Ama indira gandi yapmanin yolunu boyle bulmuslar.
    Uretim maliyeti finansmani faizi sirkete....satis hasilati faiz geliri cebe.
    Onun icin Izmir de durgunluk bile olsa bu akilli iyi egitimliler mali satarlar. En kotu ihtimal vadeyi iki sene yapiverirler kendi rakamlari buyur....sirket karliligi icin de kriz vardi anca idare ettik derler.
    Patron yoneteciler mutlu...idare sorumlulari sessiz...sala basi al maasi.
    Yani elin oglu uygun fiyatli cimentoyu kacirmaz.Alan memnun satan memnun devam. Biz yatirimcilar da
    avcumuzu yalamaya devam ederiz.
    Ytd.
    Saygilar.

5.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Durgunluktan cok fazla etkilenmeyecek .!!!! Diyorlar !! Bakin rakamlari cok seven arkadas... bu sektor yillardir at kosturduda ne oldu? Ne kazandi? Kac para sermaye ile kac para temettu yaratti?
    Bir arkadas bilanco rakamlarini analiz etti....365 gun nakit donus hizi hesaplandi. Yani cimentoyu uret sat ve parasini kasaya bir sene sonra koy. Turkiyenin neresinde boyle balli ticaret var yaw. Ama indira gandi yapmanin yolunu boyle bulmuslar.
    Uretim maliyeti finansmani faizi sirkete....satis hasilati faiz geliri cebe.
    Onun icin Izmir de durgunluk bile olsa bu akilli iyi egitimliler mali satarlar. En kotu ihtimal vadeyi iki sene yapiverirler kendi rakamlari buyur....sirket karliligi icin de kriz vardi anca idare ettik derler.
    Patron yoneteciler mutlu...idare sorumlulari sessiz...sala basi al maasi.
    Yani elin oglu uygun fiyatli cimentoyu kacirmaz.Alan memnun satan memnun devam. Biz yatirimcilar da
    avcumuzu yalamaya devam ederiz.
    Ytd.
    Saygilar.

365 gün dönüş hızı tam olarak o kadar vade yapıldığını göstermez,inşaat sektöründe bir çok firma risk almamak için önceden çimento fiyatını bağlar,bilançoda ticari borç ve alacaklara bakarsanız durum gayet dengeli...son çeyrekde 15 milyon dolar civarı ihracat yapılıp borçlardada döviz bazında azalma yaşandı ise kambiyo zararı çokda sorun olmaz,kimse dövizden medet ummasın memleket iki üç aydır cari fazla veriyor,bir bakarsınız o kambiyo zararı döner yıl sonu kambiyo karı olarak bilançoya yansır...bu hissede tartışılması gereken konu 800 milyon dolar olması gereken pd’yi kim anormal şekilde 10 da bir fiyat ile manipüle ediyor???

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Sayin Eksipnos35 bi zahmet yaptiginiz kulislerde patronlara soruverin derim....fiyati kim manipule ediyor? diye. Patronlar sizi kirmazlar.
    Bunu patrondan iyi kim bilir ? Tabi kendisiyse simdiye kadar almadigi aksiyonu yine almayacaktir. Onun bunun adindan çalıp çalıp oynamaya devam.
    Simdi inceden kaydiniz yine.... Neymis efendim son ceyrekte 15 m$
    ihracat yaparsaymis...Ucuncu donemde bombos gecti ki yine yatirimcilarda algi olusturuyorsunuz.
    Biz kafayi niye yoruyoruzki...umutla bekliyoruz ki...siz haberi almissiniz bile sanirim. Sonrada akillara ziyan
    kim manipule ediyor diyorsunuz.
    Bravo demek lazim bu patronlara isin tadini cikara cikara yapiyorlar yapacaklarini.
    Ytd.
    Saygilar.

7.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin Eksipnos35 bi zahmet yaptiginiz kulislerde patronlara soruverin derim....fiyati kim manipule ediyor? diye. Patronlar sizi kirmazlar.
    Bunu patrondan iyi kim bilir ? Tabi kendisiyse simdiye kadar almadigi aksiyonu yine almayacaktir. Onun bunun adindan çalıp çalıp oynamaya devam.
    Simdi inceden kaydiniz yine.... Neymis efendim son ceyrekte 15 m$
    ihracat yaparsaymis...Ucuncu donemde bombos gecti ki yine yatirimcilarda algi olusturuyorsunuz.
    Biz kafayi niye yoruyoruzki...umutla bekliyoruz ki...siz haberi almissiniz bile sanirim. Sonrada akillara ziyan
    kim manipule ediyor diyorsunuz.
    Bravo demek lazim bu patronlara isin tadini cikara cikara yapiyorlar yapacaklarini.
    Ytd.
    Saygilar.

Evet orada hata yapmışım 3. Çeyrek ve son çeyrek olacaktı,sonuçta resmi açıklama 40 milyon dolar kontratlı satış,eğerki yıllık ihracat bu rakamın çok altında kalırsa yönetim için hem maddi hem manevi anlamda çok büyük sıkıntılar olur,ama eğerki dedikleri hedefi tutturur hatta üzerine çıkarlarsa o zaman hepimiz için güzel günler göründü demektir,bir gurup hariç tabiki,onlarda tahtayı buralara verenler,sorularımızın cevabını belki bu akşam değil ama 10 Kasım’a kadar almış olacağız.
    Sizide son kez uyarıyorum ikide bir insider iması yapmayın,benim maliyetimde belli,bekleme süremde,tek adet işlemimde yok aylardır,o zaman bende size sorarım,herkese alır iken 100 kere düşünün der iken siz neyi biliyorsunuzda her daim alım yapıyorsunuz???

8.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Evet orada hata yapmışım 3. Çeyrek ve son çeyrek olacaktı,sonuçta resmi açıklama 40 milyon dolar kontratlı satış,eğerki yıllık ihracat bu rakamın çok altında kalırsa yönetim için hem maddi hem manevi anlamda çok büyük sıkıntılar olur,ama eğerki dedikleri hedefi tutturur hatta üzerine çıkarlarsa o zaman hepimiz için güzel günler göründü demektir,bir gurup hariç tabiki,onlarda tahtayı buralara verenler,sorularımızın cevabını belki bu akşam değil ama 10 Kasım’a kadar almış olacağız.
    Sizide son kez uyarıyorum ikide bir insider iması yapmayın,benim maliyetimde belli,bekleme süremde,tek adet işlemimde yok aylardır,o zaman bende size sorarım,herkese alır iken 100 kere düşünün der iken siz neyi biliyorsunuzda her daim alım yapıyorsunuz???
    Eskiden adam olacak çocuk diye yarışma vardı, rengini belli ederdi ve 10 yarışmacının ardından hemen biterdi. Burda 100 yarışmacı var ama bi hala 10 uncu suna 10 puan verme gayreti içerisindeyiz. Sonumuz hayrolsun 😜

Sayfa 90/597 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •