Sayfa 90/401 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 713 - 720 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    2018-02-26 tarihli haber

Şirketimiz tarafından 25/12/2017 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliğinin (II-15.1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır;

Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmekte olup, projenin temeli atılmıştır.

Sancaktepe 1975 Parsel için ise projelendirme süreci tamamlanmıştır. Gayrimenkulün yapı ruhsatı yazılmış olup, belediyeden onayları alınmıştır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
    2. arazi üzerindeki projelendirme çalışmaları bitmiş, yakında lansman yapılıp satışa çıkacak gibi gözüküyor.

2. Patronun bebesi bile 1,60dan mal almış. Daha hala 1,40a vererek korkutmaya çalışıyorlar. Bu kadar uzun komedi Broadway'de bile sergilenmemiştir. Lojistik, depoculuk, lisanslı depoculuk, soğuk hava depoculuğu, enflasyon, teşvik vs. vs. Anlayan anlar!!!

3. straight hocam egemen beyin 1.60 tan hisse aldigini nereden goruyorsun aldiysa nekadar aldi? benim gorebildigim son 10 gunde oyak 1 milyon lot isyatirim 700bin lot kadar satis yaptilar. tek buyuk alici gedik eyer gedik malumunuz satarsa kadin anasini beller.

4. n son 1.51-1.60 arası malı süpürmüştü. KAP’tan haberi bulabilirsiniz.

Bu rakama nasıl ulaşacak ?

Şirkete mail attım 2018 kira geliri beklentilerini 170 -180 milyon tl olarak paylaştılar.
    Fakat ben bu rakama nasıl ulaşacaklarını anlayamıyorum.
    140 - 150 milyon tl gibi bir kira geliri rakamı hesaplıyorum 2018 için...
    170 - 180 milyon tl kira gelirine nasıl ulaşılacak.
    Şirketle ilgili bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı paylaşabilirler mi lütfen..
    "Sur Yapı gelirleri bu rakama dahil değil sadece kira gelirlerinde beklenen rakam"

2018 için anahtar konu bence bu...

Bu rakama ulaşırlarsa

170 * 0,87 -74 = 74 milyon tl net kira karı olur. ( %87 kira kar marjı , 74 faiz gideri)

Bu durumda f/k 1.40 fiyatta 344 /74 = 4.6 çok çok düşük bir rakam... hissenin ucuzluğu çok belirgin...
    "Kira geliri beklentisine ulaşırsa elbette"

pd / dd = 0 .37 gyo hisseleri arasında en düşük 2. oran...

6.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Bu rakama nasıl ulaşacak ?

Şirkete mail attım 2018 kira geliri beklentilerini 170 -180 milyon tl olarak paylaştılar.
    Fakat ben bu rakama nasıl ulaşacaklarını anlayamıyorum.
    140 - 150 milyon tl gibi bir kira geliri rakamı hesaplıyorum 2018 için...
    170 - 180 milyon tl kira gelirine nasıl ulaşılacak.
    Şirketle ilgili bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı paylaşabilirler mi lütfen..
    "Sur Yapı gelirleri bu rakama dahil değil sadece kira gelirlerinde beklenen rakam"

2018 için anahtar konu bence bu...

Bu rakama ulaşırlarsa

170 * 0,87 -74 = 74 milyon tl net kira karı olur. ( %87 kira kar marjı , 74 faiz gideri)

Bu durumda f/k 1.40 fiyatta 344 /74 = 4.6 çok çok düşük bir rakam... hissenin ucuzluğu çok belirgin...
    "Kira geliri beklentisine ulaşırsa elbette"

pd / dd = 0 .37 gyo hisseleri arasında en düşük 2. oran...
    kiralar usd ya, dolar kurunu kaç alıyorlar acaba, bir miktarı ondan kaynaklanabilir. konut projelerinden nakit akışı da gelmeye başlasın, biraz hareketlenir. hissenin bu kadar baskılanmasının bir türlü mantıklı bir açıklaması yok...

Alıntı Originally Posted by MHTMHT2 Yazıyı Oku
    kiralar usd ya, dolar kurunu kaç alıyorlar acaba, bir miktarı ondan kaynaklanabilir. konut projelerinden nakit akışı da gelmeye başlasın, biraz hareketlenir. hissenin bu kadar baskılanmasının bir türlü mantıklı bir açıklaması yok...
    2017 dolar kur artışı %7.5
    2018 artışı bundan daha az olacaktır ; tl zaten aşırı değersiz.

Sur yapıdan gelecek gelirlerin hisse açısından önemi "borçları aşağı çekmelerine ve faiz giderlerini düşürmelerine olanak tanıyacak olması"

Borçlar azalırsa "daha anlamlı büyümeler görebiliriz ; yeni yatırımlar borçların aşırı atmasına ve karın faiz giderleri altında yok olmasına neden olmaz o zaman"

8. son 15 gündür oyak ve iş yatırım fena baskı yapıyorlar.
    oyak sattı bitirdi şimdi iş yatırım baskıya devam ediyor.
    gedik yatırım satılanları ufak ufak topluyor gedik yatırım pes etmesse bu seviyelerde tutunur pes ederse 15 kademede gedik düşürür.

Sayfa 90/401 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •