Sayfa 89/401 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 705 - 712 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Flamenco üstad herzamanki gibi klavyesini konuşturmuş. Bende inceledim, bilanço gelir tablosu önceki yılların devamı, umutsuz olacak bir durum yok.. Yatırım yapmak da güzel ama nereye kadar gelecek sene 5 milyon m2 hedefi koyarsa ne yapıcaz. Halka arza temmuzda 8 yılını dolduracak olan bu hissenin ve durmuşun yatırımcılarına borcu var. Bu hisse ,50 bandındayken cemas da o seviyelerdeydi. Temel teknik alınacak bir tarafı yoktu şimdi olmuş 4,8. Her yanı zarar olan utyop ya olmuş 4 küsür, birkaç milyon geliri olan organizasyon şirketi Flap 20 olmuş. Nerde uzun vade yatırım inancı,temel analiz, patrona güven, büyüme sonucu. Önce hisse yatırımcısına satma fırsatı verip, belli bir seviyeye gelsin, sonra nominale mi iner, uzaya mı çıkar, dünyaya mı açılır , 50 milyon m2 depo mu yapar, dursun yer kabuğuna mı yolculuğa çıkar , kendisi bilir. Temettü dağıtmayan hiçbir şirkete temel analiz ile yaklaşmamak lazım. Gelinen noktanın özeti budur

2. Teşekkür ederim Sn MHTMHT2 ...

3. http://www.webtekno.com/amazon-un-tu...du-h37020.html

e-ticaret lojistik depo demek...depoda talep artışı demek..Yapıda arz bugünden yarına artmayacağına göre yeni talep yeni fiyat dengeleri oluşturacaktır kanımca..Amazondan sonra ALibaba da gelir.

Şu durumda Durmuş Bey'İN büyümeye dönük hevesi, 1 milyon metrekare yatırım hedefimizi büyütebilir..Bir de #amazon #Alibaba açısından bakalım.Türkiye'de lojistik depolar için ödeyeceğim kira gelirinin bir kısmını temettü olarak geri alma imkanım var mı?

BOrsada rygyo koduyla işlem gören böyle bir şirket var mesela..Blok satışla ya da tahsisli bedelli ile büyük ortaklardan biri olurlar mı? o da ayrı bir kurgu..O durumda çift haneler kadrajımıza girebilir diye düşünüyorum..Yatırım tavsiyesi değil sadece hikaye ve kurgudur..başka bir deyişle Cumartesi keyfi

4.  Alıntı Originally Posted by flamenco72 Yazıyı Oku
    http://www.webtekno.com/amazon-un-tu...du-h37020.html

e-ticaret lojistik depo demek...depoda talep artışı demek..Yapıda arz bugünden yarına artmayacağına göre yeni talep yeni fiyat dengeleri oluşturacaktır kanımca..Amazondan sonra ALibaba da gelir.

Şu durumda Durmuş Bey'İN büyümeye dönük hevesi, 1 milyon metrekare yatırım hedefimizi büyütebilir..Bir de #amazon #Alibaba açısından bakalım.Türkiye'de lojistik depolar için ödeyeceğim kira gelirinin bir kısmını temettü olarak geri alma imkanım var mı?

BOrsada rygyo koduyla işlem gören böyle bir şirket var mesela..Blok satışla ya da tahsisli bedelli ile büyük ortaklardan biri olurlar mı? o da ayrı bir kurgu..O durumda çift haneler kadrajımıza girebilir diye düşünüyorum..Yatırım tavsiyesi değil sadece hikaye ve kurgudur..başka bir deyişle Cumartesi keyfi
    teşekkür ederiz, almasına gerek yok. haberi bile yeter hissenin belli bir seviyeye gelmesine, onların büyüklüğüne uygun kiraya verilmemiş depomuz varmı ki..

5.  Alıntı Originally Posted by MHTMHT2 Yazıyı Oku
    teşekkür ederiz, almasına gerek yok. haberi bile yeter hissenin belli bir seviyeye gelmesine, onların büyüklüğüne uygun kiraya verilmemiş depomuz varmı ki..
    Hedefi büyütme ihtiyacının buradan kaynaklanacağını düşünüyorum zaten...Aslına bakarsanız..pazarda depo talebinin artması, böyle e ticaret devlerine kiraya verecek depomuz olmasa bile yenilenen sözleşmelerde dolar bazında fiyat artışını da beraberinde getirecektir diye düşünüyorum. dolayısı ile değerleme raporlarında gelir yaklaşımı ile yapılacak değerlemelerdeki artış da bir taraftan öz kaynaklara katkı yapacaktır...Doğrusu bu ya Durmuş Beyin Körfez geçişi ile yeni depo arsaları bağlamında gözünü Yalova taraflarına dikebileceğini yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam..Şu durumda böyle bir lojistik üsse ihtiyaç doğacak gibi..Ama bizim bünyemizde ama başka imkanlarla..Zira Türkiye pek çok önemli coğrafyanın merkezinde...Sanırım Amazon'un Türkiye'ye geliş tarihi temmuz 2018 gibi...Doğrusu etkilerini ben de şimdiden merak ediyorum..Yaptığımız yatırımın, iyimser beklentilerimizi dahi aşacak ufuklar üretmesini diliyorum

6. Amazon ve Alibaba ve diğerleri açısından ortaya çıkacak talep; bu şirketlerin Sadece Türkiye hedefli mi..yoksa Türkiye periferisi hedefli stratejiler mi üretecekler? sorusunun cevabının türevi olacaktır..Haberde görünen Şİmdilik Amazon için düşünülen 10 000 metrekare üstünde bir alan..
    https://webrazzi.com/2017/06/07/amazon-turkiye-2018/

Eh 10 000 metrekare yerimiz var..orada sorun yok..Önemli olan yazdığım gibi Ali BAba dahil diğer devler için ortaya çıkacak talebin hangi kapasitelere işaret ettiği kanımca

7. bu hissenin ustasi flamenco72 . tesekkurler

8. 2018-02-26 tarihli haber

Şirketimiz tarafından 25/12/2017 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliğinin (II-15.1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır;

Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmekte olup, projenin temeli atılmıştır.

Sancaktepe 1975 Parsel için ise projelendirme süreci tamamlanmıştır. Gayrimenkulün yapı ruhsatı yazılmış olup, belediyeden onayları alınmıştır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Sayfa 89/401 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •