Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

21,62 Tl. olduğunda 4. çeyrek karı açıklanmamıştı. 4. çeyrek karı beklenitisini üzerinde açıkladı, 21,62 Tl. yi gördüğünde endeks daha aşağılardaydı. Bir de karını olumlu yönde artıracak yatırımlar söz konusu. Bu olumlu yönlere göre değerlendirdiğimizde hisse fiyatının daha yukarılarda olması gerekirdi. Maalesef hisse yemin etmiş bir vaziyette gözü aşağılarda.

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    21,62 Tl. olduğunda 4. çeyrek karı açıklanmamıştı. 4. çeyrek karı beklenitisini üzerinde açıkladı, 21,62 Tl. yi gördüğünde endeks daha aşağılardaydı. Bir de karını olumlu yönde artıracak yatırımlar söz konusu. Bu olumlu yönlere göre değerlendirdiğimizde hisse fiyatının daha yukarılarda olması gerekirdi. Maalesef hisse yemin etmiş bir vaziyette gözü aşağılarda.
    Tipik ALKİM karakteristiği işte, 13 ila 15 bandında da aynı karın ağrısıyla hareket ediyordu. şimdi hem kapasite artışı hemde ps tam gaz devam ederken hissenin baskılanması doğal, hazırandan sonra farklı bir kulvara girmesi kaçınılmaz. ben ek alım yaptım. beklemeye devam...

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Tipik ALKİM karakteristiği işte, 13 ila 15 bandında da aynı karın ağrısıyla hareket ediyordu. şimdi hem kapasite artışı hemde ps tam gaz devam ederken hissenin baskılanması doğal, hazırandan sonra farklı bir kulvara girmesi kaçınılmaz. ben ek alım yaptım. beklemeye devam...
    Beklentimiz bu yönde ama endeks bu müsaade edecek mi? Devamlı patron satışı da hisse üzerinde baskı oluşturuyor.

4.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Beklentimiz bu yönde ama endeks bu müsaade edecek mi? Devamlı patron satışı da hisse üzerinde baskı oluşturuyor.
    valla ek alımlara devam edeceğim, ben hazirana kadar zaten birşey beklemiyorum, hazır birşey beklemiyorken, bari düşükten alalım mantıklı olanı bu...

5. Bank of her gün satıcı 183 117 lot satmış, fiyatı bankof ve p.kapital belirliyor. Açığa satmış olabilirler . KY mal satmazsa bu kurumlar sattıklarını yerine koymak için mal almak zorunda kalacaklar. Endexlerin de kırmızı olması Ky yı korkutuyor ve sattırıyor. orta -uzun vade bekleyebilenler kazançlı olacaklar. Şirketin verileri güven verici. Herkese bol kazançlar dilerim.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    valla ek alımlara devam edeceğim, ben hazirana kadar zaten birşey beklemiyorum, hazır birşey beklemiyorken, bari düşükten alalım mantıklı olanı bu...
    Şirkete mail attım. 'Alkim Kimya şirketinin güncel yapmış olduğu yatırımlarla ilgili görsel resimler paylaşmanızı ve yatırımlardaki gelişmeler hususunda periyodik olarak bilgilendirme yapmanızı şirket ortağı olarak talep etmekteyiz.' Bakalım ne cevap verecekler.

7. Biraz daha düşsün öyle aşşağıdan alalım. Alkim tavana başladığında alım yapmak mümkün olmayacak. Bunuda zaten kimseler beklemezken yapacak. Açığa satanda azıcık akıl varsa bu tahdadan uzak durur. Açığa satıcı olsam, satacağım en son senet alkim olurdu.

Faiz arttırımında düşmeside en enteresanlılarından birisi. Uzun vadede trendin yönünü aşşağı çevirme gayreti içinde. Gerçi analiz manaliz alkimde hak getire. Hiç biride tutmadı.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

İş Yatırım Yabancı Oranı (%) 20,37

Sayfa 90/427 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •