Sayfa 90/426 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 713 - 720 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani fonlar almış satmış bunlara çok takılmamak lazım,önemli olan şirketin durumu ne şirket kar ediyor mu büyüyor mu,bulunduğu sektörün geleceği var mı falan.Yoksa burası borsa abrakadabralar bitmez ,adamlar tuncay turşucuyu bile terse düşürdüler ,tabi o da işin içinde değilse)))))))
    Normal takas benim de çok dikkat ettiğim birşey değil ama bu hisse özelinde burada yatırım fonları sattığında hisse düşüp aldığında çıkıyorsa piyasa yapıcılığını dış etkenlerden bağımsız bunlar yürütüyordur.Onu belirttim sadece yoksa takas falan gereksiz detay tabi.

Bu kağıtda her şey bizden saklanıyor ,şirket çok sağlam kar ediyor parlatılacağına habire bir gizem habire değişik değişik işler,bunun devamında çok büyük bir patlama gelebilir.Açın bakın hacim grafiğine geçen yıl acaip bir hacim artışı olmuş sonra kağıt beklemeye alınmış baskı kurulmuş,genelde bunun devamında kağıtlarda bir patlama dönemi olur.Elbet ben kağıtda olduğumdan çok objektif olamayabilirim,en azından bunları temennim olarak da algılayabilirsiniz)))))))))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    daha önceki döneme göre problem olan denizcilik tarafı ve silopi elektrik tarafı 2021 sonrası 2022'de ciddi ivme yakalamışken

özellikle 2022 için silopi elektrik tarafında ciddi bir beklenti oluşmuşken

bu yıl 800 kar gelecek iken ve silopi elektrik değerlemeleri konusunda da süprize açık iken

bu ivme yakalanmış iken , asla bilanço öncesi satmam.

sonrasına da bakarım

şu ana kadar beklentilerimizi karşılamamış olması, bundan sonra da karşılamayacağı anlamına gelmemelidir. Ben umudumu kesinlikle koruyorum !

Bilanço geldiğinde tekrar bir değerlendirme yaparız inşallah (Bu arada 2.55 - 60 aralığında epey bir pozisyon eklemesi de yaptık nasip artık)

bu arada normal koşullar altında analiz yapıyoruz, savaş o bu tetiklenirse durum değişir.

"yatırım tavsiyesi değildir"

Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Normal takas benim de çok dikkat ettiğim birşey değil ama bu hisse özelinde burada yatırım fonları sattığında hisse düşüp aldığında çıkıyorsa piyasa yapıcılığını dış etkenlerden bağımsız bunlar yürütüyordur.Onu belirttim sadece yoksa takas falan gereksiz detay tabi.
    Yok o fonlarda da çok işler dönebiliyor da ondan yazdım sn ordınaryus.Bazen fonlara iskontolu mal veriliyor fon kağıdı topluyor gibi gösteriliyor sonra kaçtan aldı kaçtan sattı iş çorbaya dönüyor,ben çok umursamıyorum valla.Ben bu fiyatdan alırım kim satarsa satsın farketmez.Geçenlerde fonlar dünyanın lotunu sattı o kadar malı kim karşıladı ,bilançoya bu kadar az zaman varken neden satıyorsun kaçtan aldın di mi.Onlar karışık kuruşuk işler genelde ben pek dikkat etmem.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    daha önceki döneme göre problem olan denizcilik tarafı ve silopi elektrik tarafı 2021 sonrası 2022'de ciddi ivme yakalamışken

özellikle 2022 için silopi elektrik tarafında ciddi bir beklenti oluşmuşken

bu yıl 800 kar gelecek iken ve silopi elektrik değerlemeleri konusunda da süprize açık iken

bu ivme yakalanmış iken , asla bilanço öncesi satmam.

sonrasına da bakarım

şu ana kadar beklentilerimizi karşılamamış olması, bundan sonra da karşılamayacağı anlamına gelmemelidir. Ben umudumu kesinlikle koruyorum !

Bilanço geldiğinde tekrar bir değerlendirme yaparız inşallah (Bu arada 2.55 - 60 aralığında epey bir pozisyon eklemesi de yaptık nasip artık)

bu arada normal koşullar altında analiz yapıyoruz, savaş o bu tetiklenirse durum değişir.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    Sn hayek işte tam da bam teline dokundunuz.Elbet ukrayna işi başka bir boyut.Ama elle gelen düğün bayram,o olay dünyayı sallar bizi de herkesle beraber yatırımcı yapar epey bekleriz o da ayrı konu)))))))))Temennim bilançoya kadar ortalığın durgun gitmesi savaş filan çıkmaması,aksi durumda zaten tüm kağıtlardan çıkmak lazım.

Aslında savaş durumlarında navlunlar ne oluyor ,tarihsel olarak incelemek lazım.Denizci arkadaşlardan fikri olan var mı acaba

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    açık bir biçimde uzunca bir süreden beri ukrayna'da bir sıcak çatışma olmayacağını savunanlardanım.

her iki tarafta bu gerginlikten ciddi nemalanıyor çünkü.

adrenalin iyidir, ulusları zinde tutar.

bir kıvılcım olacaksa da ekim 2022 ve sonrası olabilir diye düşünüyorum.

tabi tamamen öngörü hata yapma ihtimalim yüksek.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında savaş durumlarında navlunlar ne oluyor ,tarihsel olarak incelemek lazım.Denizci arkadaşlardan fikri olan var mı acaba

Sayfa 90/426 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •