Değerli metallerde ralli bekliyorum
Altından gümüşten kaçan yatırımcı borsaya girdi bende tüm sermaye ilealtına girdim ytd
Değerli metallerde ralli bekliyorum
Altından gümüşten kaçan yatırımcı borsaya girdi bende tüm sermaye ilealtına girdim ytd
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
bende dün aldıklarıma ekleme yaptım ... don gömlek banka oldum bakalım artık .... xbank grafiği bullish görünüyor gözüme .. hayırlısı ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
YALNIZ bir gerçek var göz ardı etmeyelim lütfen
Borsa öle para dağıtılan bir yer değil bilgimiz olmalı yoksa boşa kürek çekersin nerde alacağını nerde satacağını bilmelisin
Gram altın 1.100 tl Altıns1 11 tl ye gidebilir die düşünüyorum
Bu altıns1 çok güzel olmuş çok mantıklıda
İstersen fiziki alabilmek daha da süper olmuş
5 ton 50 ton yapılsın günlük 1 milyon alım limiti kaldırılsın daha güzel olur
vergi felanda yok fonlardaki gibi
thy sat lufthansa almı yapıyor fon yöneticileri...
Yatırım tavsiyesi değildir.
tek bir neden söyleyeyim, bu saatten sonra borsayı yukarı almak ıcın gerekecek her bır puanlık artısın malıyetı cok yukselmeye basladı. soru su , bu noktalardan kım alacak ? nasıl alacak ? (devlet kendı alır dersenız bısey demem para basar basar alır fılan gıbı bır durum ortaya cıkıyor ) (kkm ye gıden kımselerın de bu fıyatlardan borsaya gırebıleceklerıne ıhtımal vermıyorum. cok yavan kalıyor bu dusunce.)
bu konu btc 68000 e geldıgındekı durum gıbı, ortalık 68 k da ıken 1 mılyon dolar olmasının onunde bır engel gormuyordu kımse , ama olmadı , daha fazla alamadılar. aynı donem yukselısın neden devam etmesı gerektıgını soyleyenlerın de sızın yazdıgınız gıbı ellı tane sebebı vardı. sımdı hepsı neden batması cokmesı gerektıgını soyleyenlerle dolu.
Akıntının tersine gitmek lazım hele akıntı coşkuluysa..
$ her halükarda patlayacak muhlft de kazansa akpde kazansa.
Yer İmleri