-
Fed/Powell:
- İş gücü piyasası daha iyi bir dengeye geldi
- Bize verilen tam istihdam ve fiyat istikrarı görevlerine yönelik risklere karşı dikkatliyiz
- Para politikası sınırlayıcı duruşunu devam ettiriyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Fed/Powell:
- Tüketici harcamalarında büyüme güçlü olmaya devam ediyor, ancak yavaşladı
- İşsizlik oranı düşük olmaya devam ediyor
- İş gücü piyasası göstergeleri güçlü, ancak aşırı ısınmış değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Fed/Powell:
- Enflasyon yüzde 2 hedefinin bir miktar üzerinde, ancak uzun vadeli beklentiler iyi çıpalanmış görünüyor
- Son göstergeler ekonominin sağlam bir hızla büyümeye devam ettiğine işaret ediyorlar
-
Fed/Powell:
- Faizin çok erken indirmek, enflasyon konusunda sağlanan ilerlemeyi tersine çevirebilir
- Gelecekteki FOMC toplantıları için önceden alınmış kararlarımız yok
- Verilere bağlı olmaya devam ediyoruz
-
Fed/Powell:
- Faizleri düşürme noktasına yaklaşıyoruz
- Eylül toplantısı için önceden alınmış karar yok
- Eğer iş gücü piyasası kötüleşir veya enflasyon hızla düşerse Fed yanıt vermeye hazır
-
-
Eski bakan Abdullatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri