Sayfa 90/813 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 713 - 720 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. garan alsaydık delı kar yazardık bunu basını beklemek yerıne

2. Son dakikalari bekliyo gibi bisey sallayim bende. tavsiye degildir.bakalim tahmin

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by börkü Yazıyı Oku
    Ben öyle her dana ile ortak olmam...kimseye tavsiye demediğim gibi tavsiye değildirde demem..2.64-2.74 ve tekrar 2.64 sence ne yapıyolar tahtada söyle aydınlanalım..
    Dostum bende bilmiyorum deli dünya işlem yapıyor ama işlem aralığı 2,60-2,70 enteresan yorumlar kişisel düşüncelerimiz,taban olur diyende olur,tavan olur diyende
    Buralarda mal dağıtıyormu topluyormu onu anlamak gerek,zararla bekleyen çok kişi vardır umarım onlar için güzel olur

4. @cefaks bey cuma günü pasta an
    Alamamıştik. Bugünün ve cuma gününün pastasını atabilir misiniz

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by pardesse_prens Yazıyı Oku
    Birini kötülerken önce bir kendimize bakmamız lazım dimi ben dosdoğrumuyum diye..

Sende 3 gün önce böyle bir şey yazmışsın ve altında hiç bir imza yok..

Aslına bakarsak ben senin de o arkadaşında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama iğneği başkasına batırırken çuvaldızın da tadına daha önceden bakmamız gerekir bence..

Sağlıcakla kalın..

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse fiyatı nerdeydi önce onuda yazsaydın hacı

6.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yeni girecekler için şunu demek istiyorum kesinlikle kişisel yorumumdur müneccim değilim ama bir yere not edin bu hisse mayıs ayına kalmaz benim tahminimce 2 tl altında işlem yapmaya başlar .Elinde olanlara asla yorum yapılmaz inş ben yanılırımda tekrar yukarı gider..6 TL den döndü 4,48 ucuz diye düşünen çok olur
    Tecrübe ile edinilmiş gerçekler..
    Kalın sağlıcakla

Hisse 5,65-4,48 arasında iken yapılan sadece bir yorum
    Aynı senaryoları birçok hissede gördük,illa tutacak diye bir kural yok tabanı bozup tekrar veriyordu
    Elimde hisse yok şimdilik sadece seyirciyiz
    Yüksekte yakalananlar adına üzgünüm umarım tavan serisi yapar

7. credit suisse nin elinde daha ne kadar mal var? sata sata bitiremedi

8. takasları takip etmeye calısıyorum.bugun bir miktar hisseye giriş yaptım.bu hissede acığa satıs yapılmşmı.bunu görebilen varmı.takaslarda ziraat yatırım ilk tabandan beri devamlı malını artırmaya calışmıs.hayırlısı bakalım y.t.d.

Sayfa 90/813 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •