GS'da topukladı,buda topuğuna sıkıyor devamlı 3,25-30 arası,Gaiba FB mağlubiyeti bekleniyor![]()
GS'da topukladı,buda topuğuna sıkıyor devamlı 3,25-30 arası,Gaiba FB mağlubiyeti bekleniyor![]()
Ben en fazla Kentten vurdum,maliyetim 180 cıvarıydı,şu sıralar 732 tavanda,beklentisi yüksek 80 dolar konuşuluyor,benim uçuk rakamlarlan işim olmaz,yalnız BFREN 10.000,dolar bazlı tek lot 300 dolar,4/1 elimde var,1 olanı hep sıfır olsa yine kardayım,2 sene inatlan bekledim,buda öyle,hedefim 4,belkide dahada üstü
![]()
Lazspor tehlikeli duruş sergiliyor,bedelli paralarınıda iç ettiler,temennim hisse satmamaları,zamanında sadri lavuğu çok satmıştı,temkinli olmakta fayda var,diğer sportifler devamlı yolu doğrultarak zirveleri zorluyorlar,fb 133-bjk 44 üstü-bugün gs 8.40 cıvarından 8.70 üstü yaptı,genellikle bunuın peşine takılırdı olmadı dahada düştü,fb-gs ipi göğüsledi ikisi arayı açtı,buda nal topluyor arkalarından,bekleyelim bakalım,3.20 altı tehlikeli bana göre,3.10 stoplos çekerim...ytd.
BJK tekrar 50 üstünde,FB 138-GS ve TS sürünüyor,hadi bunu geçtik GS çoktan 10 üstünde olmalıydı FB ile yarışıyor,anlaşılmaz denklem,hala düşünüyorum bjk nasıl 50 oldu,FB nasıl 130 üstünde,bunlar gömümü buldu![]()
BJK tavana gidiyor 53![]()
Haydi lazoli FB'yi yendin 4 üstüne atma zamanı.
hadi bakalım feneride yendin diğer sportiflerden de çok geri kaldın
pazartesi bir tavan yakışır artık![]()
BJK'de mağlup,puanlar TS ile eşit,borsada karga 53-lazoli 3![]()
Yer İmleri