Sayın Forza korfez içiniz rahat olsun artık burada yazmayacağım. Bana cevap hakkı doğduğu için tekrar yazıyorum buraya, bu foruma .
Dediğim gibi içiniz rahat olsun burada yani hisse net forumunda artık yazmayacağım .
Ama günde 50 kez de twitterda dolar baskılanması , LİNK PAPİL Miatk falan örneklerini vermeye devam edeceğim .
Haa unutmadan hayali olan Speği de twittarda yazacağım arada.
Malum kendi içimi rahatlatıyorum yaa...
Aslında verdiğim bilgiler, yazma tarzım falan .. altın değerinde ama insanoğlu her şeye bir kılıf bulur negatif yönleri görmek için.
Ama sizin hakkınızı yemem sayın Forza korfez.. paylaştığım bilgilere güzel bilgiler de demişssiniz.
Sizin kendi açınızdandan LİNK ve PAPİL örneklerini sürekli vermem bir çin işkencesi , benim kendi borsa anlayışımda ise altın değerinde bir davranış ve olay. Özellikle Kron 'ta yeni girmek isteyen yatırımcılar için altın değerinde. Biz eski yatırımcılar için de altın değerinde . Neyse uzatmayacağım .
Dediğim gibi benim tarzım bu ve bunu istesem de değiştiremem, çünkü tazrım borsa anlayışım böyle benim.
Sayın Forza korfez lütfen siz bu yazıma cevap vermeyin de buraya tekrar yazma hakkım doğmasın. Zaten cevap hakkı doğuracak bir yazı yazdığımı da düşünmüyorum
Zira bu forumu artık tamamen terk etmek istiyorum ama cevap hakkı doğuracak bi şey yazıldığında da , bi türlü tamamen terk edemiyorum bu hisse net'i .
Yer İmleri