Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
Sayın Forza körfez sizi görmek ne güzel. 18,60 ve 19,40 bandı hedef durumdadır. 20,34 üzeri çok güzelleşir.(30 Seviyelerini hedef olarak konuşabiliriz) Saygılarımla...
 Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
Sayın Forza körfez sizi görmek ne güzel. 18,60 ve 19,40 bandı hedef durumdadır. 20,34 üzeri çok güzelleşir.(30 Seviyelerini hedef olarak konuşabiliriz) Saygılarımla...
Çok teşekkürler Sn.Umut0109. Ben de siz ve Sn.Usta'yla benzer hislerle çok fazla yazmamayı tercih ediyorum. Hisse hareketleri de oldukça sinir bozucu zaten. Pek yazacak heves kalmıyor açıkçası.

Geçenki yazışmalarla ilgili olarak ben de bir iki cümleyle fikrimi belirteyim. Bazen birbirinin zıttı iki fikrin ikisi de yanlış olmayabilir. Bu gibi sorunlara yüzeysel yaklaşmak sorunun çözülmesine yardımcı olmaz, detaya inmek gerekir.

Forumda yazmak elbette herkesin hakkıdır. Aynı zamanda aynı cümleleri günde 50 kez okumak da sinir bozucu hale gelmektedir. Çin işkencesi de öyledir ya. Aynı şey milyon defa tekrar edilir ve bir süre sonra dayanılmaz hale gelir.

Engelle, geç, okuma kardeşim demek de bir çözümdür evet. Ama arada bence güzel olan bilgiler de paylaşıldığından dolayı engellemiyorum. Hem engellesen de alıntı yapıldığında görülüyor engellenen mesaj. F/S hesabı, doların baskılanması, Link, Miatek hususları doğru analizler olabilir belki. Ama hergün 50 kez mi?

Bir de hisse fiyatından dolayı zaten mutsuz, hisse sahibi herkes. Altını çiziyorum herkes. E hissenin yüzde 3-5 düştüğü bir günde foruma bakayım neler var dendiğinde, 5 sayfa spek öyle spek böyle, F/S öyle, dolar şöyleyi okuyunca insan mutlu olamıyor normal olarak. Hadi sen içini rahatlatıyorsun hayali speğe kızarak, diğer insanlar ne yapsın. Daha çok şişiyor. O yüzden insanın pek yazası da gelmiyor