Sayýn Forza korfez içiniz rahat olsun artýk burada yazmayacaðým. Bana cevap hakký doðduðu için tekrar yazýyorum buraya, bu foruma .
Dediðim gibi içiniz rahat olsun burada yani hisse net forumunda artýk yazmayacaðým .
Ama günde 50 kez de twitterda dolar baskýlanmasý , LÝNK PAPÝL Miatk falan örneklerini vermeye devam edeceðim .
Haa unutmadan hayali olan Speði de twittarda yazacaðým arada.
Malum kendi içimi rahatlatýyorum yaa...
Aslýnda verdiðim bilgiler, yazma tarzým falan .. altýn deðerinde ama insanoðlu her þeye bir kýlýf bulur negatif yönleri görmek için.
Ama sizin hakkýnýzý yemem sayýn Forza korfez.. paylaþtýðým bilgilere güzel bilgiler de demiþssiniz.
Sizin kendi açýnýzdandan LÝNK ve PAPÝL örneklerini sürekli vermem bir çin iþkencesi , benim kendi borsa anlayýþýmda ise altýn deðerinde bir davranýþ ve olay. Özellikle Kron 'ta yeni girmek isteyen yatýrýmcýlar için altýn deðerinde. Biz eski yatýrýmcýlar için de altýn deðerinde . Neyse uzatmayacaðým .
Dediðim gibi benim tarzým bu ve bunu istesem de deðiþtiremem, çünkü tazrým borsa anlayýþým böyle benim.
Sayýn Forza korfez lütfen siz bu yazýma cevap vermeyin de buraya tekrar yazma hakkým doðmasýn. Zaten cevap hakký doðuracak bir yazý yazdýðýmý da düþünmüyorum
Zira bu forumu artýk tamamen terk etmek istiyorum ama cevap hakký doðuracak bi þey yazýldýðýnda da , bi türlü tamamen terk edemiyorum bu hisse net'i .

Alýntý yaparak yanýtla
))

Yer Ýmleri