Sayfa 901/997 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,201 - 7,208 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. eni Peker tweetleri
    1-Lan kaşar Sülü, Thodex soyguncusu Fatih Özer’e bir günde İnterpol kararı çıkardık ancak Arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. Ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. Sen bilmiyor musun Arnavutluk’ta kuş uçsa benim haberim olur?
    2-Lan süslü Sülüman, mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişi tutuklanıyor. Adam 2 milyar dolarla kaçmış, göstermelik birkaç tutuklama yaptınız. Senin oğlunun, benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız, onu da anlatacağım.
    3- süslü Sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. Zaten her yer hırsız dolu. Senin devletin namusunu lekelemenden dolayı.
    4- Gücünün yettiği gariplere diyordun ya size devletin gücünü göstereceğim diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize Yüce ALLAH’ın gücünü göstereceğim. Sizi rezil edeceğim.
    5-Akraban sadık soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla Yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var. Gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? İpin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?
    6-Buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. süslü Süleyman’la derin Mehmet’in yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim.
    Oktay Polat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,211
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

iyiki mayıs sonu fark çoğaldı dedik,

fark 28 - 29 lara kadar geldi, benim poz.larda çoğaldı da çoğaldı.
    neyseki istediğinde long yada short taraftan poz kapa sonra yerine koy trade etmeye her yönden fırsat var.
    vade sonu poz taşımalarda bakalım kaç puan farkla gireceksin/bitireceksin palanene.

https://www.hizliresim.com/ouwlkh3
    İŞ İNADA BİNDİ PALANENE

fark 30-31 gün içi opsiyonlarında büyük bölümünü kapatıp,
    ilave poz açtım.

al-sat sat-al derken 14.75 mly hacim yapmışım.

https://www.hizliresim.com/dsp7xqy

Bear_Bull
    @BearBull26

3. Eyvallah sağol reis..covid vs tekrar WhatsApp grupları derken
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    a.s

3 aydır yoktunuz. yasaklı mıydınız?
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sağolun hocam .. teşekkürler..
    Herşey yolunda..
    Siz ne yaptınız garan vs düşünüyordunuz...
    Sayın jas ve verge neredeler..!!!
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam nerelerdesiniz merak ettik bir kac ay yoktunuz saglıgınız yerinde olsun digerleri önemli degil tekrar hoş geldiniz
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arkadaşlar hepinize günaydın, ben sizlere göre bu işlerin çok gerisindeyim. Sizlerin düşüncelerinden bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Çünkü burada birbirinden değerli bilgili üstadlar var. Yazmasamda yazılarınları okuyorum hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Şimdi sormak ve öğrenmek istediğim şu: Biste şu zamanda orta ve uzun vade de hisse senedi alıp tutmak iyi mi yoksa endeksin 1000-1100 lü sevilerlne gelmesini bekleyip sonra almak mı daha iyi olur, ya da uzun vade de zamanın önemi yok şu anda da alınır beklenilir diyebileceğiniz hisseler hangileri olabilir? Beklentili hikayesi olan hisseler mi temettü verimi veya bedelsiz potansiyeli yüksek hisseler mi alıp beklediniz sizler olsanız nasıl bir portföy oluştururdunuz? Mesala uzun vade Ereğli, tüpraş froto egeen, koçhol, sasa, kozal, hektaş, kozal, vestel, kontrolmatik, logo, jant, parsan, aksa, akgrt, aselsan, otokar vs.aklımdan geçenler Sektör olarak da yazabilirsiniz. Tarım.,yazılım, sanayi, otomotiv, vb.

Veysi, habertürkte sunucu, programcı..
    10 milyon euro, yurt dışındaki tefeciden alıyor.. (haraç, gasp.. kendine ne kadarsa?)

Veysi ermenegilda zegna takım elbise giyiyor.. Fiyatlar 27.000 TL civarı..
    Tanesi 300 TL olan puro ile resim çektiriyor..
    Milyon dolarlık tekne ile resim çektiriyor, altında hayırlı olsun notuda iliştirilmiş..

Süleyman soylu tarafından, baskı ile habertürke getirildiğini bilmeyen yok..

Peker mafya falan tamam da, bunların yanında daha masum kalıyor..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Üztadlar meşgul, bikaç kelam ben edeyim naçizene;
    Borsada kazanç uzun vadede vardır.
    Dipten almak her daim gaymaklı gadayıftır.
    Her zaman denk gelmeyeceğinden karşıt sepet yapmak iyidir.
    Yani borsanın yanına dolar, altın bişi ekleyecen.
    Borsa cazip oldukça oraya kaydırma yapacan gibi.
    Bi nevi kademeli alışa sebep oluyor zati bu.

Yazılım şirketi, gıda şirketi ve kışa doğru da tatil şirketleri mantıklı gibi duruyor bana.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hepinize günaydın, ben sizlere göre bu işlerin çok gerisindeyim. Sizlerin düşüncelerinden bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Çünkü burada birbirinden değerli bilgili üstadlar var. Yazmasamda yazılarınları okuyorum hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Şimdi sormak ve öğrenmek istediğim şu: Biste şu zamanda orta ve uzun vade de hisse senedi alıp tutmak iyi mi yoksa endeksin 1000-1100 lü sevilerlne gelmesini bekleyip sonra almak mı daha iyi olur, ya da uzun vade de zamanın önemi yok şu anda da alınır beklenilir diyebileceğiniz hisseler hangileri olabilir? Beklentili hikayesi olan hisseler mi temettü verimi veya bedelsiz potansiyeli yüksek hisseler mi alıp beklediniz sizler olsanız nasıl bir portföy oluştururdunuz? Mesala uzun vade Ereğli, tüpraş froto egeen, koçhol, sasa, kozal, hektaş, kozal, vestel, kontrolmatik, logo, jant, parsan, aksa, akgrt, aselsan, otokar vs.aklımdan geçenler Sektör olarak da yazabilirsiniz. Tarım.,yazılım, sanayi, otomotiv, vb.
    Öncelikle portföy büyüklüğünüz nedir bilmiyorum ama 20 yıldır bu işlerin içinde biri olarak nacizane fikrim dengeli bir portföy oluşturun. Paranızın tamamı ile viop da işlem yada hisse senedi almayın. Bir kısmı farklı yatırımlarda olabilir. Hisse senedi için ise 1 yıl ve daha uzunu vade için %60 banka %40 sanayi hisselerini tercih edebilirsiniz bunları seçerken karlılık ve temettü miktarları aynı zamanda hisse grafikleri incelenmeli. Borsa 20 yıl önceki borsa değil kurtlar sofrası çabuk zengin olmak isteyenleri yutar.

Sayfa 901/997 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •