Sayfa 903/1002 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iste bunu aklim almiyor
    13.90 kusur oldu
    Mb mudahale etti
    Yine oraya yuruyor
    Bunu simitciye sorsan bilirdi
    Neden yakti parayi?
    Kafam cok karisik
    buna şu gözle bakınız
    müdahale etmese 16 olurdu.

2. Merkezin kırmızı çizgisinin 14 lira olduğu kesinleşti diyebiliriz artık. Dolar gitmezse yabancı fonların çöpten farkı yok. Kura böyle sürekli müdahale edecek ne kadar yakıt var o da ayrı bir konu.

cocukların gelecegi..

sadece bu ay hedefi 14..ytd

5.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Merkezin kırmızı çizgisinin 14 lira olduğu kesinleşti diyebiliriz artık. Dolar gitmezse yabancı fonların çöpten farkı yok. Kura böyle sürekli müdahale edecek ne kadar yakıt var o da ayrı bir konu.
    Bu ay yapılak toplantıda 100 baz puan faiz düşüşü gelirse ki beklenti o yönde. Dolar o kırmızı çizgiyi de geçebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Merkezin kırmızı çizgisinin 14 lira olduğu kesinleşti diyebiliriz artık. Dolar gitmezse yabancı fonların çöpten farkı yok. Kura böyle sürekli müdahale edecek ne kadar yakıt var o da ayrı bir konu.
    Bu şekilde düşünüyorsanız neden direkt dolar almıyosunuz da yerine çöp fonlarla uğraşıyorsunuz? Bilmediğim bir sebep mi var diye soruyorum yanlış anlamayın.

7.  Alıntı Originally Posted by Kutyman Yazıyı Oku
    Bu şekilde düşünüyorsanız neden direkt dolar almıyosunuz da yerine çöp fonlarla uğraşıyorsunuz? Bilmediğim bir sebep mi var diye soruyorum yanlış anlamayın.
    doların önüne set çekmişler diyorum zaten neden dolar alayım ki? dolar-altın almak adetim değildir. makas yüzünden alır almaz yaklaşık %-2 aşağıdan başlıyorsun çünkü. İlla alacak olsam kripto hesabımdan usdt alırdım.

8. Merhaba Rpd ve NZH fonunda stopaj var mı? Bugün Osmanlı bankasında 60tl min vergi kesintisi olarak çekildiğini öğrendim.

Sayfa 903/1002 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •