Sayfa 904/1007 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Viop XL

SPOT

Taşınan Açıklarda ciddi artışlar var, EREGL PETKM THYAO yüklü taşınmış SAHOL SİSE TURSG YKBNK de artış var,

3. *Nebati: Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam artışı odaklı ekonomi modelimiz meyvelerini net bir şekilde vermeye devam ediyor, 2022 Nisan ayında toplam 23,4 milyar dolarlık ihracatımızla Cumhuriyet tarihimizin aylık ihracat rekorunu kırmış bulunuyoruz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    *Nebati: Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam artışı odaklı ekonomi modelimiz meyvelerini net bir şekilde vermeye devam ediyor, 2022 Nisan ayında toplam 23,4 milyar dolarlık ihracatımızla Cumhuriyet tarihimizin aylık ihracat rekorunu kırmış bulunuyoruz
    tonaj, adet vb olarak da artmış mı peki? bu kadar emtia artışı sonrası ihracat mallarının da dolar cinsi fiyatları arttı haliyle
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tonaj, adet vb olarak da artmış mı peki? bu kadar emtia artışı sonrası ihracat mallarının da dolar cinsi fiyatları arttı haliyle
    Türkiye'nin Nisan ayı dış ticaret açığı geçen yılın aynı dönemine göre %98.1 artarak 6.102 milyar dolar, Ocak-Nisan ayı yılın ilk 4 ayında dış ticaret açığı geçen yılı aynı dönemine göre %129.7 artarak 32.508 milyar dolar oldu.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Belki de limana bir yerlerden yük geliyor, oradan başka ülkelere gönderiliyor. Toptan gelip paketlenip AB gümrük vergilerinden kurtulup daha küçük miktarlarda ihraç ediliyor da olabilir. Çok sayıda Çin'li firma var deniyor, muhtemelen bu işleri yapıyor olabilirler.

İthalat çok daha fazla artmış.

>>>>
    Nisan ayında ihracat yüzde 24,6 artışla 23,4 milyar dolar oldu.

Nisan ayı ithalatı ise yüzde 35 oranında artışla 29,5 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Dış ticaret açığı bir önceki yıl aynı aya göre yüzde 98,1 oranında artarak 6,1 milyar dolar olarak gerçekleşirken dış ticaret hacmi de geçen yıla göre yüzde 30,1 oranında artışla 52,8 milyar dolara yükseldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. terbiyesiz o nasıl bir gap....herkes o gap kapanmasını bekliyor...

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlk 4 ay enflasyon %31,71 olmuş, sebze meyve düşse de sigara,alkol ve bekleyen diğer zamlar ile artış devam edebilir. Temmuz'da emekli ve memur zamları ile yeni bir zam sağanağı gelir diye tahmin ediyorum.

Enflasyona endeksli finansal ürünleri, bekleyen zamların tamamını yaptıktan sonra devreye alırlar muhtemelen.
    Katılıyorum, enflasyon kendi kendini besleyen bişey, maaşa zam enflasyon maaşa zam enflasyon... böyle gider döngü

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 904/1007 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •