Sayfa 905/1002 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    arkadslar, gözümü kapattım. bu saatten NZH satıp ojt,ipv aldım. Hayırlı olsun
    hayırlı olsun , risk almadan kazanç yok.ytd

2. cb stopaj indirimini sözlü olarak açıklamış da niyeyse güvenemiyom resmi gazetede ne zaman yayınlanır, yada yayınlanmışmıdır bakabilen oldumu? google da bulamadım da.

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    hayırlı olsun , risk almadan kazanç yok.ytd
    finansta riskin anlamını yeni öğrendim.
    jargonda riskli derken volatil olmasını kastediyorlarmış.
    olası düşüşlerde sabırlı olur, zararına satmazsan o kazanca erişirsin.
    ama 3 vakte kadar 3 gün mü 3 ay mı 3 yıl mı bilmem
    vaden kısa ise volatil şeylere yatırım yapma

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    cb stopaj indirimini sözlü olarak açıklamış da niyeyse güvenemiyom resmi gazetede ne zaman yayınlanır, yada yayınlanmışmıdır bakabilen oldumu? google da bulamadım da.
    Muhtemelen bu geceyarısı veya ne zaman yürürlüğe girecekse o haftasonu gece yarısı yayınlanır. Sever böyle gizli kapaklı alingirli işleri.

5. Bu arada biz bu yabancı fonları toplayıp duruyoruz da, borsalar düzeltme mi çökme mi ne olacaksa olduğunda ne yapacağız? Hisse senetleri son 150 yılın en yüksek değerine ulaşmış. Felaket tellalları (biri de ben mi oluyorum şimdi), 1929 Buhranından sonraki en büyük çöküş yolda diye tepiniyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    arkadslar, gözümü kapattım. bu saatten NZH satıp ojt,ipv aldım. Hayırlı olsun
    Adını hatırlayamadığım bir Bloomberg yorumcusu, ben olsam, elektrikli oto hisselerine ve teknoloji şirketlerinin hisselerine girer, biraz da enerji hissesi alır,. sırtıma yaslanır üç dört sene sonra patlamalarını izlerdim demişti. Gelecek teknoloji şirketlerininmiş. Haliyle fonlar da öne çıkar herhalde.

7.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Bu arada biz bu yabancı fonları toplayıp duruyoruz da, borsalar düzeltme mi çökme mi ne olacaksa olduğunda ne yapacağız? Hisse senetleri son 150 yılın en yüksek değerine ulaşmış. Felaket tellalları (biri de ben mi oluyorum şimdi), 1929 Buhranından sonraki en büyük çöküş yolda diye tepiniyorlar.
    Ben de bundan korkuyorum, biraz geç olsa da çoğunlukla yabancı ve yerli hisse fonlarına yüklendik ama büyük bir düşüş olursa tüm kazanç gider belki ana paradan da zarar edebiliriz, bir kısmını çıkıp beklemek mi daha iyi yoksa düştükçe alıp uzun vadeli düşünmek mi gerekir kararsız kaldım.

8. Yaklaşık 1 yıldır çöküş, batış bekleniyor
    Düşecek o zaman alayım deniliyor

Benim beklentim şu ki çöküş falan olmaz
    Belki duralar belki hafif geri gelir
    Ama yok oluş senaryosu gibi beklentilere inanmıyorum
    Tam tersi pandemi bitişide yaklaştıkça bırak çökmeyi patlama olabilir

Sayfa 905/1002 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız