Sayfa 905/1000 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Viop LX

1. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    12d
    #SonDakika Erdoğan 'bu bir özeleştiridir, açık ve net' dedi ve sordu: 'CHP nasıl bu kadar oy alabiliyor, nasıl bu kadar belediye kazanabiliyor? '

https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...090880129.html

soru bu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme oranı bu yıl için yüzde 43,93 olarak belirlendi.

��IMEI kayıt ücreti 31.692 TL'den 45.614 TL'ye;
    ��B sınıfı ehliyet harcı, 3.945 TL'den 5.678 TL'ye;
    ��Araç muayene ücreti 1.821 TL'den 2.621 TL'ye;
    ��3 yıl üzeri pasaport harcı 7.833 TL'den 11.274 TL'ye
    ��Yurt dışı çıkış harcı 500 TL'den 719,7 TL'ye yükselecek.
    -İnan Mutlu
    Emekli yide /40 versinler, emekli bu ülkenin vatandaşı değilmi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    oynuyorsun Bozkurt patron .. teprikler .. bol şans .
    Eyvallah sel abi, Ortadoğu ve balkanların en mikemmel daytradeci endekis vobcusu olaraktan beni gösteriyorlar
    İşaretlediğim dipten nerdeyse 100 puan zıpladı, bedava para
    Bugün de kazanamadım diyen varsa köprüden aşaya atsın kendini
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Eyvallah sel abi, Ortadoğu ve balkanların en mikemmel daytradeci endekis vobcusu olaraktan beni gösteriyorlar
    İşaretlediğim dipten nerdeyse 100 puan zıpladı, bedava para
    Bugün de kazanamadım diyen varsa köprüden aşaya atsın kendini
    Len dükkan boş kaldı çıbık dükkana çayı demle yemekten sonra içeriz. Ortalığı temizle ağır misafirler gelecek. Mert abi gelirse köşkte yalı da oturan adam tiksinmesin dükkan dan

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maaş zammı tahmin edilen enflasyona göre ydo gerçekleşen enflasyona göre
    ben asgari ücret zammını gerçekleşen enflasyona göre yapacaklar diye düşünüyorum. CB nin bu güne kadar asgari ücreti enflasyon altında verdiği görülmedi. Bu yıl da olmaz diye düşünüyorum
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Evet belli olmadı bana yaramadı bu çıkışı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    kismet sn mandradasutvar sizin hisselre sıra gelmemiş demekki .. bende spot hisse portfyu ppf den biraz iyi durumda.. uzun vade olduğundan pekte ilgilenmiyorum.. .. yalnız vadeli taraf tahminimin baya uzerinde gelişti.. genelde hisse vadelilerde işlem yaptım.. u-100 9000 altındayken kasım aralık vade maliyetlenmiştim..elimde kasım vade kalmadı tamamını realize ettim duruma göre yeni poz açarsam ocak vadede açacağım...ytd

u-tüm kanalizasyon grafik uzun vade log ölçek.. birazda ondan sanırım .. alt banttan daha sert tepse daha iyi olurdu.. henuz halen kanal alt bandında desek yanlış olmaz sanırım bu açıdan belli olmadan ilerlemeside hoşuma gidiyor.. ytd kısmet.. bol şans
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ben asgari ücret zammını gerçekleşen enflasyona göre yapacaklar diye düşünüyorum. CB nin bu güne kadar asgari ücreti enflasyon altında verdiği görülmedi. Bu yıl da olmaz diye düşünüyorum
    o kadar olmaz ama %35 i bulur gibi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Belçikada bir yerde ..çiftliğin kenarına barakadan dükkan benzeri bir şey yapmışlar..koli koli yumurta koymuşlar bir de sandık koymuşlar..herkes ihtiyacaı kadar yumurta alıp parasını sandığa bırakıyor..kimse yok bekleyen..bizim burda olsa akşamdan yüklerler götürürler yetmez o kulubeyide çalarlar..çalamazsa yakarlar..geldiğimiz son nokta bu malesef..artık utanmaya başladım yaşadığım yerden
    Olmayan şeyler için senaryo yazmayın lütfen... Önce yumurtaları yol kenarına koyun sonra çalınırsa yazmanız daha iyi olur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 905/1000 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •