Bırakacam birazdan da sorularımın cevabı bu değil. Bu şirket kiminCASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bırakacam birazdan da sorularımın cevabı bu değil. Bu şirket kiminCASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar da olmaz ,bu nedir ya günlükteki saatlikteki bütün mum lar sistemler hepsi rezillik,başrolde yine info ,alış maliyeti yine en düşük kurum ,geçen seferde en yukardan satmayı başardı robotları,bedelliye adam istenmiyor gibi
Artırılan sermayeden gelecek para nerede kullanılacak acaba.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haziranın sonunda almıştım Hedef girişimi bedelsizden de faydalandım ve 3.35 larda maliyetle hala tutuyorum ve 2021 de adından söz ettirecek bir firma olacak. Ancak Twitter da 7 olduğunda zirveden alan arkadaslar veryansın ediyor patrona şirkete küfür hakaret ediyor. Şirketin karlılığı ortada ve ben 3 ayda %80 cıvarı kardayim. Hedef girişim hissesi hisseye palamut gibi grupları sokmuyor tavan tavan gidip mağdur bırakmamak için uğraşıyor son günlerde sağolsun yapikredi hisseyi baskıladi. İnsanlar bist30 a bankalara yöneldi çoğu hisse gibi düştü. Ben yeni borsaya girmiş biri olarak bir hisseyi alacağınız zaman araştırın sonra alın derim. Ben hedef girişime güveniyorum kaldıki şirket kullanılmayan rüçhani alırım diyor. Eldeki karlı şirketleri güzel fiyatlara veriyor ıdeas seykm ve fade gibi. Kasası güzel para dolu olduğu halde %200 bedelli kararı aldı ve daha büyük daha karlı firma yolunda emin adımlarla ilerliyor, günlükçü tavan arayan biriyseniz hisseye girmeyin. Yaptığım yorum kendi araştırmamdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri