Ben bu kiralar adildir demedim. Tabii ki bilmem kaç yıllık içinde kiracı oturan ile yeni kiracı olurken fiyat farkı var ama bu geçen senelerde olduğu gibi devam etmeyecek edemez.
İstanbulda en son evleri etmeyeceği fiyatlara millete çaktıktan sonra bu işler duruldu ben bunu bilir bunu söylerim.
tekil ilginç olaylar olabilir ben Genele bakarım.
Buradaki bazı arkadaşların ruslara ve ukraynalılara oturma izinleri yenilenmeyince mesela Antalya da neler olduğundan pek haberi de yok.
Çünkü bu güruh buradaki arkadaşları kast etmiyorum bunları pek haber yaptırtmıyor.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
avcılardan 2 tane ev kapatsana bana 7.500 den olur
En ucuz bulduklarımdan biri oda bahçe katı katta 3+1 ler 15 den başlıyor
Kalitesine göre 50 ye kadar çıkıyor
Asansör yok otopark yok göt kadar yer
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...57994671/detay
bir halt olacağı yok.
İlla muhaiflik yapacaksın değil mi? Oturamazsın sen o evlerde. DGATE de kazandıklarınla sen kendine etilerde güzel bir villa tut.Biliyordum oltaya geleceğinizi dayanamazsınız siz.
Ama bak ben sana bir şey dim mi ben sandığınız gibi biri değilim.Yere göğe sığdıramadığınız tarafa çok daha yakın biriyim.İstersen Engin Altayı al gel bir daha ki sefere. Ama benim kim olduğumu öğrendiğinde gireceği şoktan sonrasına karışmam.....
Şimdi kasaya masaya bol şanslar.
Not: biri Arsan topiğinde sanırım Ayhan43 diye nick yapmış kendine sen onu düşün.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bunun muhaliflikle ilgisi yokki qvcılarda eli ayağı düzgün 1+1 ler bile 12.000 den başlıyor
Kartalda 2+1 ler 20.000
Kemerköyde en boktqn 3+1 ler 80.000 tl
Kağıthane tarafında 2+1 ler 25.000
Beşiktaşta 40.000 ha keza üsküdarda 40.000
7.000 e ev veren salak buldunsa 2 tane yolla arayan arkadaşlara ileteyim
bir halt olacağı yok.
Al ben sana 6 bine buldum.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...57409697/detay
Yer İmleri