Originally Posted by Webster Eli dugmedemiydi peki? Düğmeye bastı basacaktıki uyanmışım. Sonra ne oldu devamı yok.
Originally Posted by shangil ............................... Kasim suleymani napiyosun buralarda
Originally Posted by Webster Kasim suleymani napiyosun buralarda sana ne.........................
Canlar gider heyyyy
Originally Posted by trust06 Aaah aah yıl başından beri tcd tcd diye bir yerlerimi yırttım iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ustadim myfinansinda tcd onermesi ilginc degil mi? Aranizdaki benzerlik git gide artiyeah
Originally Posted by Webster Ustadim myfinansinda tcd onermesi ilginc degil mi? Aranizdaki benzerlik git gide artiyeah Ben TKF'den de memnunum ama, stopajsız TCD oluyor kendileri.
Originally Posted by Webster Ustadim myfinansinda tcd onermesi ilginc degil mi? Aranizdaki benzerlik git gide artiyeah üstat finansçı isminde de geçiyor, e ben de finansçı benzememek mümkün mü ?
Originally Posted by myfinans Ben TKF'den de memnunum ama, stopajsız TCD oluyor kendileri. Kendi hisseni kendin al hocam. Fon falan uğraşılmaz. Belki AFT olabilir. Onun dışında BIST hisse senedi için fon almak gereksiz.
Originally Posted by myfinans Düğmeye bastı basacaktıki uyanmışım. Sonra ne oldu devamı yok. Sanirim kaldiginiz yerden bu gece ben gorecegim 🤭🤭🤭
Forum Rules
Yer İmleri