Buradan özellikle döviz konusunda gaz veren arkadaşlar dikkatli olsun. Yakın zamanda cadı avı başlatılabilir. Hatta kimlikler tespit bile edilmiştir. Bir düğmeye basmaya bakar!
Sonra yok ben şaka yaptım, yok walla hiç dolarım yok diye zırlamayın sorguda![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Dolara bir yerden vurmaları lazım. Ciddi ciddi bekliyorum. Tarih tekerrürden ibaret. Ama bu vuruş alım fırsatı olacak gibi duruyor. Doların günlükte 50 üssele değmesi lazım. Bir müddet aşağı, yatay hareketler lazım. 50 üssel 11.90 civarı bugün. Dolar aşağı o yukarı gidip bir yerde kesişmeleri sonra fır fır yukarı gitmesi lazım doların. Satarak olur mu bilmem. Faiz artsa olur.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Alo merkez yaptığın iş çizik bile oluşturmuyor.
Valla benim saklayacak hiç bir şeyim yok; burdan yazayım hatta.. MKK'daki kayıtlı hesabımda bulunan ve MB'nin bizatihi sattığı kontratlardan alınmış uzun dolar kontratlarım var; tabi endeks ve çeşitli hisse kontratları ile beraber... ayrıca kasada eşimin yıllardır biriktirdiği altınlar ve dolarlar mevcut... ikisi de suç değil; en azından şimdilik...
yarın suç olacaksa onu da görüp yaşarız...
dolar konusunda da şu anda bbht'de konuşan adam ne diyorsa onu diyoruz... faizler artmadığı sürece dolar artmaya devam eder... bu da suç değil; en azından şimdilik...
cadılara da selam olsun ...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bende bu satışların savunma amaçlı yapılmadığını o gün dövize ihtiyacı olan kurumların ihtiyacını görmek için yapıldığını düşünüyorum
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri