Sayfa 909/987 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizi çok hareketli görüyorum. Döviz işinde fazla hareket iyi değildir. Tez canlı olduğunuzdan hep zarar ediyorsunuz .( kendi beyanınız ) Oysa , bir şeye yatırım yapmadan önce çok iyi analiz etmek gerek. Yatırımdan sonra analiz yanlış....

Temennim bir an önce anaparanızı kurtarmanızdır.
    Sayın ressam haklısınız. Labirentte çıkış yolu arıyorum.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    borsa ve değerli metal gazlar genelde. piyasalar hakkında çoğu tahmini tutmaz. tutmayınca da işi ukalalığa vurup bir şekilde sıyrılıp (sıyrıldığını sanıp) bir şey olmamış gibi devam eder. sosyal medyada eleştirenleri blok eder. ben hiç bir zaman buradan alın buradan satın demem der ama ben zamanında alın/satın demiştim demediği videosu neredeyse yoktur. alman liselileri severim genelde. kendisi bunun istisnalarından olmayı başarmıştır. az da güzelleme yapmamıştır malum yerlere zamanında. son zamanlarda çark etmiştir usul usul.
    Sağ olun shorts. Bu elemanı elyeyim. Gerek yok artık.

3. anlasilan piyasalar bu istifalari vs olumlu karsiladi

4. Dolara suud darbesi pardon swap geliyormuş.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dolara suud darbesi pardon swap geliyormuş.
    Geçen swapta izledim bir iki kuruş oynadı.

6. Bir salda rahatla be kardeşim. Gel şöyle gel aşağı. İhtiyacı olan alsın ucuzdan dolarını. Amma kıymetliymiş ha 13 lerden satıyorsunuz habire 12 altını bir görelim önce.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bir salda rahatla be kardeşim. Gel şöyle gel aşağı. İhtiyacı olan alsın ucuzdan dolarını. Amma kıymetliymiş ha 13 lerden satıyorsunuz habire 12 altını bir görelim önce.
    Altta bir yerde MB alım yapmış geçen.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kürsüden CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘na hain diyen bağırtılan çocuğun Cumhurbaşkanından bir ricası olmuş. Suç örgütü yöneticiliğinden 10 yıldır hapiste olan babasının serbest bırakılması.

https://twitter.com/fatihaltayli/sta...7Ctwgr%5Etweet
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 909/987 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •