Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop LX

1. iso başkanı net konuşuyor bakalım Fatih bey nasıl toparlayacak aslında iso başkanının konuşması merkez bankasının konuşmak istediği şeyler yani mali politika desteğinin daha fazla olması gerekiyordu bu yola çıktığımızda ama tam olmadı bu yüzden reel kesimde inanmıyor

2. saatlik göstergelerde bir süredir 2 li tepe görüntüsü devam ediyor..9600 aşağı kırıldığında netleşir..yukarda 9750 oldu direnç

3. merkez bankası başkanının konuşmasında makinanın başındaki kalp ritmi gibi çizmek için konuşmayı bekliyor

4. ben istemezsem borsa düşmez diyor ETİKETÇİ..ben de diyorumki ben istemezsem benim paramı alamazsın..
    benim paramı alabilmen için dolar-enflasyon dengesini kurmalısın..faizi indir, doları baskılarsan benim paramı gene alamazsın..hileli oyuna girmem..şuan ( şimdiki zaman) %50 potansiyeli olan dolar ve altında dururum ama senin hileli oyununa girmem..AHLAKLI OLACAKSIN..hileli oyunda hırsıza kaptıracak para yok bende..

5. ayhan başkan son merkez toplantısından farklı şeyler söylemiyor cık cak deniliyor , yine metin mühendisliği 3 aralıktaki veriye kadar havuç ortada diyor benim gördüğüm

6. el turco ,

senin şort pozisyon duruyor mu kapattın mı

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ben istemezsem 9400 lere gelmez diyor ...hadi bakalım isteme sıkıyosa..8600 lerin altına dahi getirip meleyeceksin alan yok mu diye..çünkü mecbursun ..sisteme para girmeden kasa çalışmaz..
    Endekiste Karaduman çıkıyor, kamyon şoförü rampada kaldı, muhtemelen mazutta bitti parada bitti.
    Sende olmasan iş yaş Karaduman abi, arada mazut takviyesi enjekte ediyin emme nafile 1 uğraş

Koyver gelsin
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekiste Karaduman çıkıyor, kamyon şoförü rampada kaldı, muhtemelen mazutta bitti parada bitti.
    Sende olmasan iş yaş Karaduman abi, arada mazut takviyesi enjekte ediyin emme nafile 1 uğraş

Koyver gelsin
    demekki günü dibi değilmiş

Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •