Bofa intihar ediyor 200 bin daha satarsa bitecek malı..buradan yukarı tetiklenirse 1 milyon lot alabilir ki bizi 27 ye kadar taşıyabilir..
Bofa intihar ediyor 200 bin daha satarsa bitecek malı..buradan yukarı tetiklenirse 1 milyon lot alabilir ki bizi 27 ye kadar taşıyabilir..
Şubat'tan bu yana 21.70 maliyetli OMD malları idi o sattığı, bir kısmı YF'ye gitti, güzel haber...Haftaya kim almış göreceğiz...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
MKK, KVMKS (Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi) devreye aldığını açıkladı.
https://www.mkk.com.tr/haberler/mkk-...yon-saglayacak
Gayet güzel gelişmeler...Bana bile şimdiden bir sıcaklık geldi kripto konusunda...![]()
Güzel bilgiler dostum...kripto konusunda matrikse özel bilgiler de geldiğinde asıl coşku o zaman başlayacaktır...gelişmeleri sabırla bekliyoruz..
piyasa gelen bu haber ile artık hangi şirketlerin bu kripto işinden fayda sağlayacak bilgisini araştırmaya başlayacak...doğru araştıranların bir çoğunun yolu matrikse çıkacaktır..hayırlı uğurlu olsun...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Karman çorman, hukuki hiç bir altyapısı olmayan ne idüğü belirsiz bir sistemin özellikle kayıt altına alınması için gerekli regülasyonların devreye alınması bu işi kimin yapacağından çok daha önemlidir...Kaldı ki yaklaşık 3 yıldır bu işe hazırlanmakta olan MTRKS'in bu alanda bir şekilde varlık göstereceği de muhakkak...En azından pay piyasasında olduğu gibi veri sağlayıcı olarak...Bu da yeni müşteriler ve gelir kapısı demektir...SPK onayı gelirse zaten bambaşka şeyler konulacağı kesin...
Görebildiğim kadarıyla süreç oldukça koordineli ve hızlı ilerliyor...Biraz sabır gerekecek ve sayın tahtacı abilerimiz de buna oynuyorlar...Beklentiler bir tarafa mevcut finansalları bile fiyatlanmamışken iyi risk alıyorlar bana kalırsa...Yatırımcılar henüz ne olup bittiğinin farkında değil, yoksa bu fiyatlardan al ver işlerini biraz zor yaparlardı...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
https://x.com/fercur/status/19272526...OTvJSyo0Vy4hWg
Böyle bir paylaşım var doğruluğu var mı bilemiyorum..
Teşvik olayını bilmiyorum inşallah doğrudur ama yapay zeka konusu üzerine geçmişte burada da paylaşılmıştı dinamik bir süreç var diye biliyorum.
Yer İmleri