Sayfa 91/147 İlkİlk ... 41818990919293101141 ... SonSon
Arama sonucu : 1172 madde; 721 - 728 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. 2025 yılından umutluyum. Sirketin kredi bulmada sıkıntı yaşadığı doğru, bazı projelerde planlanandan geride olduklarıda doğru. 350 tl den 100 tl ye geldigi doğru, Amerika'daki pomegagan temel atma fotoları dışında bir gelisme olmadığı da dogru. Üç yıldız maden işinde üc maymunu oynadıkları da doğru. Elektrikli arac kiralama isinden çıktılar v.s vs.
    Kontrolmatik zaten başlı başına sistem entegrasyonu firması hemde dünyada ilk 20 lerde biryerde. Sürekli iş alıyor, Afrika, asya is haberleri gelirken son zamanlarda Almanyadan kap haberi geldi. Robotik kol işinde bir anlaşma geldi gida sektöründen. Uzaya cikan uydular var ve yorungedeler. Ege bölgelerindeki elektrik dağıtım sirkeri ile kirsal bölgelerdeki sayaçları okuma testleri yapılıyor. Buna kontrolx de dahil oluyor haliyle.pomega bu sene ek üretim hattını devreye alacak. Trakya tarafında rüzgar enerji üretimi ve enerji depolama isinde raporlar tamamlandı, progesiva başlı başına şirkete deger katacak bir proje v.s v.s
    Bu toplam vs.vs leri toplarsak bana gore olumlu v.s v.s ler daha fazla.
    Unuttuğum bir nokta Sami aslanhan ve biricik kayincosunun sirkete yakismayan yönetim tavırlari, bu sirketin ufku ve hayallari bu iki eniste kayınço tiplemesine fazla geliyor. Keske baska birileri bu sirkerin sahipleri olsalardi. Uyanik taşralı, kasaba kafasıyla bu kadar oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Meteqaz Yazıyı Oku
    2025 yılından umutluyum. Sirketin kredi bulmada sıkıntı yaşadığı doğru, bazı projelerde planlanandan geride olduklarıda doğru. 350 tl den 100 tl ye geldigi doğru, Amerika'daki pomegagan temel atma fotoları dışında bir gelisme olmadığı da dogru. Üç yıldız maden işinde üc maymunu oynadıkları da doğru. Elektrikli arac kiralama isinden çıktılar v.s vs.
    Kontrolmatik zaten başlı başına sistem entegrasyonu firması hemde dünyada ilk 20 lerde biryerde. Sürekli iş alıyor, Afrika, asya is haberleri gelirken son zamanlarda Almanyadan kap haberi geldi. Robotik kol işinde bir anlaşma geldi gida sektöründen. Uzaya cikan uydular var ve yorungedeler. Ege bölgelerindeki elektrik dağıtım sirkeri ile kirsal bölgelerdeki sayaçları okuma testleri yapılıyor. Buna kontrolx de dahil oluyor haliyle.pomega bu sene ek üretim hattını devreye alacak. Trakya tarafında rüzgar enerji üretimi ve enerji depolama isinde raporlar tamamlandı, progesiva başlı başına şirkete deger katacak bir proje v.s v.s
    Bu toplam vs.vs leri toplarsak bana gore olumlu v.s v.s ler daha fazla.
    Unuttuğum bir nokta Sami aslanhan ve biricik kayincosunun sirkete yakismayan yönetim tavırlari, bu sirketin ufku ve hayallari bu iki eniste kayınço tiplemesine fazla geliyor. Keske baska birileri bu sirkerin sahipleri olsalardi. Uyanik taşralı, kasaba kafasıyla bu kadar oluyor.

alıntı yaparak cevap yazmak forum kurallarına aykırı.. sizden kendinizden bahsetmenizi rica edeceğim. siz ülkemiz ekonomi koşullarında neler yapabildiniz ?

kontrolmatik konusunda ki gelişmelerin olumsuz bir durumu yok.. borsa fiyatlanması bir başka şekilde ele alınmalıdır. yatırımcı profili değişkendir. küçük yatırımcının bu hissede kazanması ?

2025 hayırlı olsun. kontrolmatik ? kontr ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Yahu carizma ben bıktım sen bıkmadın sami ile kayınçosunu resmen hayal kırıklığı tam dolandırıcı tavırları ile hareket ediyorlar bu kadar kötü bir dönem kabul ediyorum da bu dönemi yönetmek için hisse sattın olmadı bir daha sattın sat sat doymadılar artık ben bunda art niyet bekliyorum eski şeffaflık kalmadı üretilen bir iş yok hala %50 karda olmama rağmen satmadım bekliyorum ama çok kaybettim bunda beklerken gidenlere bakarken birde eldeki düşüyor patron satışı ile düşmesi beni bıktırdı elime geçse yüzüne tükürmeye değmeyecek karakterdeler
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4. Kontrolmatik konusunda ki gelişmelerin olumsuz bir durumu yok demişsiniz ancak firma bile kabul ediyor olumsuz durumları ve yıllık ciro ve kâr beklentilerini kendileri bile düşürdü yıllık öngörü raporunda. Bende yukarıda sirketin artı ve eksi yönlerini yazdım. Size gore yok ama bana gore var. Elimde yüklü sekilde tuttuğum hisse. Geleceğinden umutluyum ama simdiki zamanda umutlu degilim.

5. değerli uzun zamandır sabırla hisse taşıyan arkadaşlar bende biraz karamsarlık oluşmaya başladı nedeni ise önümüzdeki dönemde pomega nın halka açılacağı ve abd. pomega nın finansının bir kısmını burdan sağlayacakları öngörüsüyle bizim kontr.. beklediğimiz ivme beklenen oranda olmuycak sanki. hisse yi uzun zamandır takip eden arkadaşlar konuyla alakalı ufak ufak fikir beyan edebilir mi acaba . saygılar

6. yani demem o ki bir gesan eupwr gibi olabilir..ufaktan kontr yukarı gider pomega halka arz falan diye sonra herkes kendi kafasına göre haraker eder..bizim kontr beklentileride 2026 sonuna bile kalabilir.yani pomega abd. iyice şekillenene kadar. ne dersiniz bu duruma

7. south carolina üniversitesin deki batarya konusunda yapılan arge çalışmaları

News | The Carolina Institute for Battery Innovation
    The Carolina Institute for Battery Innovation › cibi › news
    Nov 14, 2024 ... USC is partnering with energy storage company Pomega to develop large scale energy storage batteries. Grid-scale energy storage is a critical component to ...
    McRay's research focuses on energy storage systems safety ...
    Molinaroli College of Engineering and Computing › study › news_events › news › hunter_mcray_research_feature
    Sep 27, 2024 ... Part of the process involves modifying the properties of active electrode materials. The project is in collaboration with Pomega Energy Storage ...
    University of South Carolina — September 2024 New Grant Awards ...
    sc.edu › about › research › docs › september_awards_2024
    File Format: PDF/Adobe Acrobat
    Sep 14, 2024 ... Pomega. Pomega Energy Storage. Technologies, Inc. 136,474. Civil & Environmental Eng. Qian, Yu. Discover Influential Geosocial Factors Aggravating Crossing ...
    2024 Battery Safety Workshop: Tentative Agenda Day 1: Aug 5th ...
    research.cec.sc.edu › files › tentative_agenda_2024_bsw_6-21-24
    Aug 4, 2024 ... ... Pomega, Will sodium-ion battery be a safer alternative to lithium-ion battery? • 4:40~5:20pm, Wenquan Lu, Argonne, A Sulfurized Carbon ...
    2024 Battery Safety Workshop: Final Agenda Day 1: Aug 5th 2024 7 ...
    research.cec.sc.edu › files › final_agenda_2024_bsw_7-23-24
    Aug 4, 2024 ... ... Pomega, Will sodium-ion battery be a safer alternative to lithium-ion battery? • 4:50~5:30pm, Wenquan Lu, Argonne, A sulfurized carbon ...
    Battery Safety Workshop
    Battery Safety Workshop › batterysafetyworkshop
    May 2, 2024 ... D., is the Head of Product Development and Research at Pomega, part of Kontrolmatik Technologies. He is a battery technology and electrochemical engineering ...
    Lowering costs and improving efficiency for battery storage ...
    Molinaroli College of Engineering and Computing › news_events › news › large_scale_energy_storage_batteries
    Feb 12, 2024 ... USC is partnering with energy storage company Pomega to develop large scale energy storage batteries. Grid-scale energy storage is a ...
    Charged and ready to go - USC News & Events | University of South ...
    University of South Carolina › uofsc › posts › 2023/11 › sc_nexus_charged_and_ready
    Nov 13, 2023 ... One of the university's most recent private-sector grants for battery research is a collaborative effort with Pomega Energy Storage ...
    LabeledUSC News
    Chapters - Fraternity and Sorority Life | University of South Carolina
    sc.edu › About › Offices and Divisions › Fraternity and Sorority Life
    Oct 18, 2011 ... The fraternity and sorority chapters at the University of South Carolina are led by four student-run councils including the College Panhellenic Association ( ...
    Untitled
    people.math.sc.edu › Burkardt › f77_src › sparsekit2 › sparsekit2
    File Format: text/plain
    Oct 14, 2009 ... ... (p - omega * v) c c in this routine, before successful return, the fpar's are c fpar(3) == initial (preconditionied-)residual norm c fpar(4) == target ...

2011-2023 arası boş... 2023-24 pomega ile birlikte devam ediyor.

https://sc.edu/uofsc/posts/2024/07/n...gy-efforts.php

ABD Ekonomik Kalkınma İdaresi tarafından duyurulan yeni bir finansman turunda, Güney Carolina Üniversitesi pil araştırmalarını ilerletme çabaları için 10,2 milyon dolar alacak.

İleri enerji araştırmaları için yeni merkez: Finansman, Molinaroli Mühendislik ve Bilgisayar Koleji'nde araştırma profesörü ve yardımcı dekanı olan önde gelen pil uzmanı William Mustain tarafından yönetilecek olan yaklaşan Carolina Pil İnovasyon Enstitüsü için. Güney Carolina'da pil araştırmalarına yönelik kamu ve özel yatırımlar artıyor ve USC bu araştırmada lider. Mustain, "Şirketler bana bunu her zaman söylüyor - pil kimyası, pil montajı ve pil güvenliği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Güney Carolina Üniversitesi'ne gelirsiniz" dedi.

SC Nexus'un bir parçası: USC için 10,2 milyon dolarlık fon, temiz enerji tedarik zincirini iyileştirmek ve siber güvenli şebeke dayanıklılık teknolojileri geliştirmek için çalışan eyalet çapındaki bir ortak konsorsiyumu olan SC Nexus için 45 milyon dolarlık genel bir ödülün parçasıdır. SC Nexus, SC Ticaret Bakanlığı tarafından yönetilmektedir.

USC mükemmelliğinin ulusal tanınması: ABD Ekonomik Kalkınma İdaresi geçen sonbaharda ilk yarışmada yaklaşık 400 başvuru sahibi arasından 31 resmi Teknoloji Merkezi belirledi. 31 adaydan SC Nexus, bugün yapılan 2. Aşama duyurusunda fon alan 12 kişiden biri.

Eyalet çapında, işbirlikçi bir çaba: Güney Karolina Üniversitesi, 50'den fazla üye ve birkaç temel ortağı içeren SC Nexus konsorsiyumunun kurucu üyesi ve lideridir. Temel ortaklar arasında Clemson Üniversitesi, Savannah Nehri Ulusal Laboratuvarı, Güney Karolina Rekabet Konseyi, Güney Karolina Eyalet Üniversitesi ve SC Teknik Kolej Sistemi yer almaktadır.

Güney Karolina için ekonomik destek: USC'nin SC Nexus'taki rolü, üniversitenin Güney Karolina eyaleti için ekonomik bir motor olarak konumunu vurgular ve eyaleti ileriye taşımak için inovasyon ve iş gücü gelişimini teşvik eder. Coğrafi olarak, SC Nexus'un çabaları Midlands ve Upstate bölgelerini ve Aiken ve Orangeburg gibi çevre ilçeleri kapsayacaktır. SC Nexus'un çabalarıyla yaratılan uzun vadeli işlerin yüzde 40'ını yetersiz hizmet alan ve kırsal topluluklardan kaynaklamayı hedeflemektedir.

Gelecek için plan: SC Nexus konsorsiyumu, akademi, iş dünyası ve hükümet arasındaki ortaklığın bir örneği olarak siyasi liderler tarafından övgüyle karşılandı ve bu ortaklık, Güney Carolina'nın ekonomisini dönüştürme ve inovasyonu teşvik etme potansiyeline sahip.

Söyledikleri: " USC, bu eyalet çapındaki çabada SC Commerce ile birlikte çalışmaktan ve araştırmacılar, girişimciler ve yeni başlayanlardan oluşan yeni bir topluluk geliştirmede liderlik rolü üstlenmekten gurur duyuyor. Ulusal düzeyde tanınma elde etmek, bir eyalet olarak yenilik yapma ve pazara yeni fikirler getirme yeteneğimizi gösteriyor. Üniversiteler, endüstri ve eyalet ortaklarından oluşan çok güçlü koalisyonumuz, birlikte çalıştığımızda ne kadar çok şey başarabileceğimizi gösteriyor." — USC Başkanı Michael Amiridis

gelecek teki bataryalar günümüzden farkli olacak.. geleceğe yatırım .. siemens ?-south carolina university ? pomega ? kontr ?

ABD Ekonomik Kalkınma İdaresi nin batarya konusunda yatırımlara devam kararlılığı takip edilmeli.. ABD için %100 made in usa çok önemli..

8. Plan S Ticari Faaliyetleri gün geçtikçe artıyor

Connecta IoT Network teknolojimiz sayesinde, özellikle karasal internet erişiminin sınırlı olduğu kırsal bölgelerde elektrik sayaçlarının uydu tabanlı okunmasını sağlıyoruz. Connecta IoT modemlerimizi entegre ederek,
    @ADMEDAS

, AKSA

@CoruhEdas
    ,
    @DicleElektrikAS
    ,
    @MERAMEDAS
    ,
    @oedaskurumsal
    ,
    @tredascomtr
    ,
    @uedascomtr
    , and

@YedasKurumsal

gibi sektörün önde gelen elektrik dağıtım şirketleriyle iş birliği gerçekleştirdik. Bu ortaklıklar sayesinde, sayaç okuma süreçlerini daha verimli hale getiriyor, çalışan sağlığını artırıyor, okuma maliyeti ve karbon salınımını azaltıyoruz. Böylece temel sayaç okumalarının ötesine geçerek enerji sektöründe önemli bir dönüşüme öncülük ediyoruz.

https://x.com/WeArePlanS/status/1876287529395081706

Sayfa 91/147 İlkİlk ... 41818990919293101141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •