Alper dön dolaş dedi,açarsam karnıma bişiler ğiriyii![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Mesala merak ediyorum Ak partinin kongresinde 4200 tl değerinde 6.5 milyon tl toplam saat dağıtıldığını dinledim dün muhalefetten iktidardan daha yalanlama gelmedi.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dedim ya alınmış medya ile anca,
Şekeridr
En son Fransa yakaladı sanırım, iyi de tonajlıydı, Türk armotörün takasında.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Dün a parada Üzeyir doğan ve Baki Atılay vardı.Güzelleme yapıyor yabancı gelecek şu hisseler vs anlatıp duruyor sunucu en son 7-8 aydır aynısını duyuyorum yorumculardan dedipıst 100 3.20-24 görmüştü dedim pozisyonları kapatayım sonra benim portföyde olan ykbnk satış muhabbetleri başladı bir alımdaha geldi pıst 100 3.43 lere , yine A parada Üzeyir bey ve Baki bey var göreceksiniz ykbnk şu çağrı fiyatı şu kadar fiyatlar konuşuluyor vs gülüşmeler vs çoşku , aynı çoşku sosyal medyada var fiyatlara havada uçuşuyor dedim bulut adaya veda etme zamanın geldi portföyü boşalttım bana çıkış katalizörü oldular a parada o goy goy
![]()
Bizim ligimize gelen yabancı fonlar güney afrikada pozisyon alıyor el turco.
sen şimdi yabancı para yöneten olsan buradaki hangi hikayeyi alacaksın kaç gündür ülkede herşeyi hallettiler diploma konuşuluyor .
5 sene önce cimere şikayet edilmiş herşey normal diye cvp yazılmış sorana gönderilmiş.
ama hala sabah diploma akşam diploma![]()
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri