Sayfa 911/1003 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Desenki 2 milyon haneye 1000 er lira dağıtıyor, ne kadar kotu iğrenç bişey, neden 80 milyona vermiyor da 2 milyona veriyor diğer 78 milyon bu ülkenin vatandaşı degilmi desen, 1000 TL sadakami veriyor desen İnan bu elestirine bile razıyım. Işinize gelmeyen ufacık bisiyi bile görmek istememek kör olmayı tercih etmek sizin seçiminiz. Sen ovdugun avrupanin ekononimisinden sağlık sisteminden örnek ver. Avrupalı arkadaşlarının durumunu anlat bakış açılarından bahset. Çok ballandıra ballandıra anlatiyordun.
    O bakım aylığı ile ilgili bilgi vereyim. Bende o sınıfa giriyorum. engelli bakıma muhtaç hasta yada bireyler var daha önce bunları aileleri hastaneye atıyordu çoğunluk yoğun bakım da yatardi. . Yada huzurevi yada bakımevi adını ne koyarsa koysun. Bunlara yoğun bakımda günlük 200 ile 2500 civarı ödeme yapar devlet. Bakımevlerinde de günlük su an verdiği tutardan kat ve kat daha fazla öder. Bu şekilde bakım aylığı ile devlet çok kârlı. 1460 TL ye baktiriyor vermek zorunda değil. Vermezse çoğunluk benim gibi hastalari hastaneye atar gider. Bu devletin işine geliyor. Devlet kessin maaşı bak yoğun bakımda yer kalırmı. Adamın yarısı felç tek eli olan var ne yapacak. Yada yatalak anne baba kardeş o para için bakiyor.

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    8 eczane gezdim 1 eczanede buldum

50 li paket 400 tl

Almadım

Kar maskesi ile markete girdim

Adamlar korktu
    Gecen yılki fiyatı vay anam vay bu insanlık bitmis tukenmis. Paketi 8 tl, tanesi 16 kuruş.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    ekonomik paketler dünya borsalarında fiyatlara yansıdı...sadece biraz toparlandı...ya da düşüşü geçici olarak durdurdu...
    bu yardımlar ne zamana kadar sürecek...pandeminin uzun sürmesi halinde buna hiç bir şirketin yada devletin gücü yetmez..
    dua edelimde lanet virüs dünyamızı terketsin..yoksa biz dünyayı terkedeceğiz..
    uzun süre devam ederse tüm dünya gıda bulma güçlüğü yaşar..karnını doyuran şükreder..ülkemiz tarım ülkesi nisbeten şanslıyız..
    soğan ekmek yiyelim döngel Zeynebim tüküsü bu sefer gerçek olacak...
    İçeriden bildiriyorum, Türkiye tarım ülkesi falan değil. Senin ülkende üretilen buğday bile rusyadan gelen buğdayla karıştırılmadan ekmek olmuyor. Bizim ülke olsa olsa inşaat ülkesi olur. Onun da malzemesinden çalarlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    İçeriden bildiriyorum, Türkiye tarım ülkesi falan değil. Senin ülkende üretilen buğday bile rusyadan gelen buğdayla karıştırılmadan ekmek olmuyor. Bizim ülke olsa olsa inşaat ülkesi olur. Onun da malzemesinden çalarlar.
    Bir de az biraz bir gıdanın fiyatı artsa dışarıdan ithal ediyorduk.

Şimdi hem doların 7 ye doğru gitmesi hem de bu salgından ötürü ülkelerin iç tüketiminde artış olması gıda da enflasyona açacak. Çünkü ülkeler öncelikle iç tuketime öncelik verecek, ihracatı ikinci plana atacak.

İleriki zamanlarda gıda enflasyonu ülkemizde istenilmeyen boyutlara gelebilir.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. Bb79 kardeş özelden mesaj attım bakarsan

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku

Şimdi hem doların 7 ye doğru gitmesi hem de bu salgından ötürü ülkelerin iç tüketiminde artış olması gıda da enflasyona açacak. Çünkü ülkeler öncelikle iç tuketime öncelik verecek, ihracatı ikinci plana atacak.

O iş damatta %100 artsada bidaha yükselmez işi sağlama aldılar

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Bugün 19664 test yapıldı 3013 pozitif vakamız var , 76 kişi hayatinı kaybetti

eve kapanmış halimiz bu şekil.
    Bir hafta boyunca günlük test sonucu vaka ve ölüm sayısı sıfır çıkınca ne yapılacak? virüs kendini imha etti deyip eski hale mi dönülecek?

Esen kalın

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku

Rusya buğday ihracatını durdurdu diye okudum. Nerede okudun derseniz hatırlamıyorum.

Sayfa 911/1003 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •