Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop LX

1. valla sen 10 kuruşla 100 kuruş kazanırsın..biz 1000 kuruşla 500 kuruş kazanırız..biz bunun derdindeyiz..ben garanticiyim..
    nohut abinin stilini sevdim ama..

2. Daytradeci olaraktan asla kazanamazsınız.

Herif saniyesinde bi cıbık diker apışır kalırsın, yada devre kestürür gıbraşamadan gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakarsın.

Kazanmanın sırrı
    Ortavadeli başarılı öngörü
    O da bizde yok
    Hamdım Piştim Yandım

3. çok çalkaladı bugün .... bakalım .. satmak kolay almak/tutmak zor gibi.. kısmen zor olan taraftayım (hedge var).. ..bunu bilen pala at koşturuyor.. sınır yok kendisinde çünkü .. kasa her zaman kazanıyor .. . ytd ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. Herif yine dipten nerdeyse 100 puan fışkırttı,
    Bugün 2 tur attıysa hem düşüş hem çıkış 200 erden 400 puan eder.
    Paraya bak yahu
    Hamdım Piştim Yandım

Viop LX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif yine dipten nerdeyse 100 puan fışkırttı,
    Bugün 2 tur attıysa hem düşüş hem çıkış 200 erden 400 puan eder.
    Paraya bak yahu
    100 puan çakabilir bugün.
    Daha 1,5 saat var.

6. Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu

İstanbul'da, yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle Kapalıçarşı'daki bazı döviz büroları dolar alımını durdurdu.

Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları para sayma makinelerinin gerçeklerinden ayırt edemediği banknotlarla ilgili iş yerlerine uyarı broşürleri astı. 100 ve 50 dolar görsellerinin kullanıldığı afişte "Piyasadaki sahtelerden dolayı görseldeki paralar alınmayacaktır." ifadesi yazıldı.

Döviz bürosuna 50 dolarını bozdurmak için geldiğini ifade eden İbrahim Halil Hüseyin, gazetecilere, "Bürodan olumsuz yanıt aldım, 50 doları bozmadılar. Eski olduğu için galiba. Dolarım sahte değil, 7 ay önce buradan almıştım, yan tarafa geldim yine almadılar. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok." dedi.

Esnaf Reşat Yılmaz da yetkililerden açıklama beklediklerini belirterek, "Dolarla ilgili sıkıntılı bir dönem yaşanıyor. Daha çok beyaz dediğimiz dolarda sıkıntı var. Başını da 50 dolar çekiyor. Böyle bir durum çıkınca gerçek 50 doların da alım satımında sıkıntı yaratıyor. Çünkü sahte dolarların miktarı henüz belli değil." diye konuştu.

Yılmaz, 40 yıldır esnaf olmasına rağmen kendisinin de sahte doları ayırt etmekte zorlandığını dile getirerek, "Bu sahte dolarların toplanması lazım. Bu da 2 haftayı bulur. Vatandaş da panik yapmasın. Taşlar yerine oturacaktır. Makinelerden de geçiyor. Makineler güncellenince sıkıntı çözülür." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    100 puan çakabilir bugün.
    Daha 1,5 saat var.
    Egeduk başganım ben oldum olası boğa piyasasını hiç sevmiyim, mıy mıy hareket ile gıdım gıdım 2 ileri 1 geri şeklinde gidiyo
    Ayı piyasası üüüle mi
    Kodun mu geri kalkamıyo
    Hamdım Piştim Yandım

8. SpaceX saatte kaç km hız yapar?
    Falcon 9'un şu anki haliyle alçak Dünya yörüngesine 13150 kilogram (28990 lb) ağırlığında ve yer istasyonu transfer yörüngesine 4,850 kilogram (10,690 lb) ağırlığında görev yüklerini taşıyabilmektedir. Her üç Falcon 9 aracı da orta ölçekteki fırlatma sistemleri sınıfındadır. Falcon 9'un maksimum hızı 2.77 km/s'dir.19 Oca 2024

60X2.77x60 =9.972 km/saat

Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •