Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. yok biraz alman topçusu tokatladık iş bitti.

o topiğin işi bitti. trol beslemem daha.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Dow'u yine hunharca aldılar.

+2.11%

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kesinlikle öyle sn ege ve mesleklerine ihanet etmiş bir ton ekonomi hocası yıllaca bloombergte bunu basit bir şeymiş gibi savundu.Yahu cari açık senin gelecek nesillere borç takman.Koca ege cansen bizim geleceğe borç bırakma işine imkansız dedi çıktı geçen gece.Neymiş onun meşhur hocası yarınki yemeği bugün yiyemezsin,yarınki sinemaya bugün gidemezsin falan demek ki gelecekten para çalman imkansızdır demiş, yani borçlanma geleceğe etkisizdir mealinde bişiler dedi çıktı.Koca hocasın çocuğuna borç bırakan babayla ,mal bırakan baba bir olur mu bunu kafa karıştırıp ne halt yemeye masum göstermeye çalışıyorsun.İşte hep aynı şey basit bir şeyi süsle halkı kazıkla hep yapılan bu.
    Benim gözlemim Ege cansen ekonomik anlamda mr spoock gibidir. Bakan olsam kesinlikle danışman olarak isterdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Fıralatamadılar
    Deliye astronot emanet edilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    yok biraz alman topçusu tokatladık iş bitti.
    İş bitti demek için çok erken. https://www.youtube.com/watch?v=ne2RWpJszNg

Üç yıldan fazladır tanırım onu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kesinlikle öyle sn ege ve mesleklerine ihanet etmiş bir ton ekonomi hocası yıllaca bloombergte bunu basit bir şeymiş gibi savundu.Yahu cari açık senin gelecek nesillere borç takman.Koca ege cansen bizim geleceğe borç bırakma işine imkansız dedi çıktı geçen gece.Neymiş onun meşhur hocası yarınki yemeği bugün yiyemezsin,yarınki sinemaya bugün gidemezsin falan demek ki gelecekten para çalman imkansızdır demiş, yani borçlanma geleceğe etkisizdir mealinde bişiler dedi çıktı.Koca hocasın çocuğuna borç bırakan babayla ,mal bırakan baba bir olur mu bunu kafa karıştırıp ne halt yemeye masum göstermeye çalışıyorsun.İşte hep aynı şey basit bir şeyi süsle halkı kazıkla hep yapılan bu.
    Anlatmak istedigim zaman söyle anlatiyorum genelde:

Baba gidiyor bankaya 1.000.000 USD kredi aliyor ve müstakil ev aliyor. Üzerine 200.000 USD kredi daha aliyor ve evi bir güzel dösüyor. Üstüne üstlük bir 100.000 USD daha kredi alip, altina araba cekiyor. Yalniz geliri sittin sene bu krediyi kapatacak bir seviyede degil.
    Cocugu yanina gelince bak oglum/kizim bunlari aldim ve sana birakacagim diyor. Cocuk da seviniyor cocuk haliyle tabii. Kendisine dünya kredi borcu kalacagindan, ama ömür boyu sadece faizlerini ancak ödeyebileceginden bi haber

Türkiye‘de olan budur.
    Gelecek nesillere cok pis bir sekilde borc birakilmakta.
    Isin aci tarafi bunu bilen sözüm ona uzmanlar bile, „benden sonrasi tufan“ diyerek, veya g.t korkusundan (anlarim biraz) bu ise canak bile tutuyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O onun zekasına degil bizim salakligimiza delalet
    Zeki insanlar her şeyden ve herkesten birşeyler öğrenirler, ortalama insanlar kendi tecrübelerinden öğrenirler, aptal insanlar ise zaten tüm cevaplara sahiptir.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Zeki insanlar her şeyden ve herkesten birşeyler öğrenirler, ortalama insanlar kendi tecrübelerinden öğrenirler, aptal insanlar ise zaten tüm cevaplara sahiptir.

Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •