Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. bu akşam 23:30 da Musk'ın SpaceX roketiyle uzay istasyonuna iki astronot gönderilecek. Youtube'da NASA kanalından izlenebilir. 2011'den beri ABD ilk defa uzaya Amerikadan insan gönderecek.

Valla biraz baktım da hakkını vermek lazım,bu rumenige boş değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla biraz baktım da hakkını vermek lazım,bu rumenige boş değil.
    Tabi ki boş değil, iyi dolduruyorlar.

Onu dolduran ağa babaları var. Zembereğini kurup ortalığa salıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sizi gayet net anladım.
    Ama şunu yazayım. Normalde bilimin tadı farklı tezlerin çarpışması ile oluşur. Aslında bu denetim olmasa herkes yazsa, kelimeler değil bilim konuşsa daha güzel olur. Tarihte bilim adamları arasında bu konuda çok güzel atışmalar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aslında haklısınız.Yani neticede makalenin yorum bölümünü açarsın netde, zaten palavra bir makaleyse okuyanlar on dakikada makaleyi ve içeriğini paçavraya çevirir.Bence de serbestçe çalışmalar yayınlanmalı.Otomatik olarak kötüler elenir.Neticede bilgi çağındayız şu forumda bile yanlış bilgi veya mantıksız bir şey yazsan on dakikada bir forumdaş o iş öyle değil böyle diye önüne yanlışını koyuveriyor)))

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Tabi ki boş değil, iyi dolduruyorlar.

Onu dolduran ağa babaları var. Zembereğini kurup ortalığa salıyorlar.
    Valla bir ton trol var,onlar da doldurulmaya çalışılıyordur,rumenigede kapasite var kabul etmek lazım))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yalnız bu rumenigeyi takdir ettim yahu adam kendi topiğinin reytingini tavan yaptı.Hem de bizim forumdaşları toplayarak ,kim ne derse desin adam işini biliyor, kolay değil bu kadar akıllı adamı peşine takıp kendi forumunda onlarla yazışarak reytingini tavana vurmak ))))))
    O onun zekasına degil bizim salakligimiza delalet
    bir halt olacağı yok.

Yahu topiğin başlığı dolara yatırım yanlış.Neden yanlış diye sorsanız yeter)))))))Öyle ya çift para birimli ülkedeyiz,bunu devlet 1980 de kabul etmiş akp de hayır dememiş her işini dolarla yapmış.O zaman neden dolara yatırım yanlış oluyor bunu anlıyamadım ben)

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Abi gitsek doğru olmaz. Bunun tartışması önce yapılmıştı. Neden dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğine gelip, düşüş konuşuyorsunuz denmişti. Bizde o zaman başlık açın demiştik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gitmek yanlış olur doların yukselecegine inanan biri dusecegine in***** neye ikna edebilirki
    Burada sorun geri zekalı alaman topcusunun açtığı başlık orada yasal bir yatirim olan dolara yapılan yatırımın yanlis olduğu hatta hainlik oldugu dolar alanların bu ulkeye zarar vermek istediklerini iddia ediyor başlığın amacı da o dolar yatırımcısını belli bi kalıba yani vatan düşmanı dis guclerin maşası olarak kategorize ediyor. O topige gidip ne diyecegiz yok biz vatan haini degiliz mi diyeceğiz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •