Sayfa 913/940 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. yarın çok hareketli olur malum tff başkanı hacıosmanoğlu oldu. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,547
    2.35 tavanda,zaten kelepir fiattaydı,iyi lot yığma yapmıştık,bjk ve gs'dan iyi kötü kazanmıştık şimdi sıra bunda 3 olsun bana yeter ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,547
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    yarın çok hareketli olur malum tff başkanı hacıosmanoğlu oldu. yatırım tavsiyesi değildir.
    Artık arkadan nal toplarsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,547
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Günaydınlar..Sn.Refaba her şey için çok teşekkür ederim..selamlar..Trabzonspor'un önceki yönetiminde gelir ve gider işleri ile uğraşan yani şirketin kasası olan aynı zamanda Başkan yardımcısı olan Ertuğrul Doğan sorumsuz harcamalarıyla hesapsız kitapsız savurganlığıyla yanlış gereksiz onlarca transferlere ederinin dört beş kat fiyatla transfer sonrada yüklü tazminatlar verilerek gönderilmeleriyle oluşan 1 milyar 100 milyon tl borcu daha sonra sevilen Sn.Başkan Ahmet Ağaoğlu'nu alavere , dalavere ve hile ile başkanlık görevinden uzaklaştırıp kendisi yönetime el koymuş,çökmüş başkan olmuş ve daha sonrada beceriksizlikleri sorumsuz harcamaları devam etmiş bu günkü devasa yüklü 4 milyar 9 yüz milyon tl borç oluşmuştur..Daha evvelki yönetimdede buluna ve bu gün Başkan olan Ertuğrul Doğan efendi ,bu borcu kim yaptı sen kime yazılır sana yazılır tamamen sorumluluk sana aittir...Ahbap Çavuşlar çöktünüz trabzonspor'un üstüne önce yüz milyonlarca lot hisseleri üçe beşe satıyor şirketin içini boşaltıyorsunuz ve felakete uçuruma sürüklüyorsunuz..Bak bakalım borsada spor şirketlerine fiyat bakımından Trabzonspor şirketi hisselerinden daha başka itibarsız itibarı yerlerde sürünen spor hissesi varmıdır..ytd..
    Artık dert yanmazsın daha adam başkan oldu,ts içinde sadece m.ali iyiydi,adam tesisini ts'ye verdi.

5. Öncelikle Sn.Yatırım_Uzmanı arkadaşı tebrik etmek lazım bu gün için öngörüsünden dolayı..Sn Refaba ,benimkisi sızlanmak yada dert yanmaktan ziyade gerçeklere değinmek parmak basmaktı yani takip ettiğim kadar ortada haksızlıkların döndüğünü küçük yatırımcıların aleyhine yanlışlıkların yaşandığını görüyorum ve bu nahoş olumsuzlukları dile getiriyorum adam gibi şirket hisselerine sahip çıkılmış olsa küçük yatırımcılar mağdur edilmeseydi elbetteki çarşaf çarşaf yazmazdım çünkü Trabzonsporlu olarak yazdıklarım benide derinden üzüyor..Ben kendi gönül verdiğim şirketime yatırım yaptım yanlışı haksızlığı gördüğümde eleştireceğim tabiiki..Yoksa 2.30 tl'den Trabzonspor'dan ayrılır 2.08 -2.10 tl'den KATMR'e girer kazançlı olabilirdim..Neyse Hayırlısı olsun..İnşallah devamı gelir olması gereken rakamlara ulaşır.. ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Öncelikle Sn.Yatırım_Uzmanı arkadaşı tebrik etmek lazım bu gün için öngörüsünden dolayı..Sn Refaba ,benimkisi sızlanmak yada dert yanmaktan ziyade gerçeklere değinmek parmak basmaktı yani takip ettiğim kadar ortada haksızlıkların döndüğünü küçük yatırımcıların aleyhine yanlışlıkların yaşandığını görüyorum ve bu nahoş olumsuzlukları dile getiriyorum adam gibi şirket hisselerine sahip çıkılmış olsa küçük yatırımcılar mağdur edilmeseydi elbetteki çarşaf çarşaf yazmazdım çünkü Trabzonsporlu olarak yazdıklarım benide derinden üzüyor..Ben kendi gönül verdiğim şirketime yatırım yaptım yanlışı haksızlığı gördüğümde eleştireceğim tabiiki..Yoksa 2.30 tl'den Trabzonspor'dan ayrılır 2.08 -2.10 tl'den KATMR'e girer kazançlı olabilirdim..Neyse Hayırlısı olsun..İnşallah devamı gelir olması gereken rakamlara ulaşır.. ytd.
    Teşekkür ederim dostum. Kimsenin beklemediği sürpriz bir gelişme bu. Ama saman alevi gibi gelip geçer. Bu gelişme tüm spor hisselerini tamamen kumar kağıdı haline getirmiştir. TFF nin yeni yönetiminin bu ülkenin futbolunu daha ileri götürebileceğini düşünmüyorum. Kumar oynamayı sevenler buyursun. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Artık arkadan nal toplarsın.
    Spor hisselerinin tamamı manüpilasyonlara açık ve spekülatif kağıtlardır. Dünkü gelişme büyük bir sürpriz olup sürpriz ata oynayanlar her zaman büyük kazanır. Ben sadece gelişmelerin hisse üzerindeki etkisinin olacağını belirittim. Ama çok kısa sürecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2.35 tavanda,zaten kelepir fiattaydı,iyi lot yığma yapmıştık,bjk ve gs'dan iyi kötü kazanmıştık şimdi sıra bunda 3 olsun bana yeter ytd.
    Burada kimsenin sizin porföyünüzü, getirinizi, karınızı/zararınızı merak ettiğini düşünmüyorum. Hayırlı günler.

Sayfa 913/940 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •