Sayfa 913/1001 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İnşallah yapılır ve verimli olur. Ama yaptıkları günahları affettirmez.Tabi benim için.
    Yeterince para harcarsanız çölde pirinç yetiştirirsiniz.
    Burada insan kaynağı ile paranın buluşması sonucunda güzel bir eser ortaya çıkmış. Test düzeneklerin kurulması, malzeme teknolojisi bu gelişmelerin hepsi güzel.
    Diğer yandan iktidarı bir paket olarak alıyorsunuz. Doğru yapılanlarda var, yanlışlarda var. Benim açımdan ülkenin kurucu idealleri ile çatışıyor izlenimi vermeleri yaptıkları tüm doğruları siliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Yapıyorlar hakkını yemeyelim

Anka motoru
    https://m.youtube.com/watch?v=NyDpnlUnco4 pd170

Helikopter motoru

https://m.youtube.com/watch?v=uhcP8-d-2c4

Jet motoru
    https://m.youtube.com/watch?v=JyDUJNe1578

Kara mizah.!!! Fake reklam..!!
    Pancar sulama motoru üretirler.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

İnşallah yapılır ve verimli olur. Ama yaptıkları günahları affettirmez.Tabi benim için.
    Türk Genel Maksat Helikopterinin Motoru Üretimi
    uçak motoru

Sikorsky lisansı ile TAI tarafından üretilen T-70 model Genel Maksat helikopterlerinde kullanılan GE’ye ait T700-GE-701D turboshaft motoru Türkiye’de TEI tarafından lisans altında T700-TEI-701D motoru ismiyle yerel olarak üretiliyor. TEI, bu proje kapsamında ilk kez böyle güçlü bir askeri turboşaft motorunun montaj, muayene ve test (AIT) operasyonlarının tamamını ve parça üretiminin %50’den fazlasını gerçekleştirerek yerli kullanıcılara temin ederken aynı zamanda bu hizmeti diğer ülkelere satılacak T-70 helikopterleri üzerinde ihraç edebiliyor.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Uçak Motoru Endüstrisi için TUSAŞ'la İşbirliği

TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.), GE, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ve Türk Hava Kurumu’nun ortak girişimi olan TEI, Türkiye’de modern bir uçak motoru endüstrisinin kurulması, işletilmesi ve idamesi konularına odaklanıyor. TEI, 1985’teki kuruluşundan bu yana çok hızlı bir büyüme gösterdi. TEI’nin operasyonları birçok ticari ve askeri hava aracı programı kapsamında 38 farklı motor için 800’den fazla çeşit ileri teknoloji ürünü parça ve modülün üretimini, bunun yanında motor montajı ve belli motor tipleri için test, bakım onarım ve revizyon hizmetlerini kapsıyor. TEI, 1500’ü aşkın çalışanıyla bugün özgün geliştirme projelerinde de yer alıyor.

Onarım Teknolojileri Geliştirme Merkezi
    teknoloji geliştirme merkezi

General Electric, dünyada sadece 3 noktada bulunan ‘Mükemmeliyet Merkezleri’nden dördüncüsünü TEI işbirliği ile‘Onarım Teknolojileri Geliştirme Merkezi’ olarak 2012 yılında 5 milyon dolarlık bir yatırım ile Gebze’de faaliyete geçirdi.

Merkezde, ileri kaynak ve robot teknolojileri kullanarak dünya çapındaki GE Onarım Merkezleri’nde uygulanan mevcut süreçlerinin optimizasyonu sağlanıyor ve yeni onarım yöntemleri geliştiriliyor. Burada geliştirilen çözümler karmaşık yapıdaki ve pahalı uçak ve gaz türbin motor parçalarının hem ömrünü uzatıyor hem de performansını artıyor.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Kara mizah.!!! Fake reklam..!!
    Pancar sulama motoru üretirler.!!!
    Fake olan kısmı nedir ?

O egeli ben değilim

Sikorsky Aircraft Corporation Amerikan firması.!!!
    General elektrik Amerikan firması.!!!

Snecma Fransız firması.!!!

Yabancı lisanslı ortak üretim.!!
    Neresi yerli bunun.!!!???

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Forumda algı kasan troll sayısı iyice arttı. Erken seçim mi var acaba

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Neden 2023'e kadar mevcut Başkan seçilmiş iken seçim yapsınlar. Sebep ne olabilir?

Sizin daha uyanık olduğunuzu düşündüğüm için soruyorum?

Her dakika seçim yapmaktan ne çıkarları olabilir?

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sikorsky Aircraft Corporation Amerikan firması.!!!
    General elektrik Amerikan firması.!!!

Snecma Fransız firması.!!!

Yabancı lisanslı ortak üretim.!!
    Neresi yerli bunun.!!!???
    Siz projeleri karıştıyorsunuz.

https://www.tei.com.tr/tr
    Ürünler
    Özgün motor ve lisanslı motor projeleri ayrı belirtilmiş

O egeli ben değilim

Sayfa 913/1001 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri