Sayfa 913/1003 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Millete akıl vereceğine ilk önce sen hakaret etmeden konuşmayı öğren zibidi, nerden manitan oluyorum kuşbeyinli bityavrusu seni
    Neyse Bozkurt benim dediğimi o şekilde anliyorsan sen beni engelle bende seni engelleyeyim kırıp dökmeye gerek yok. Ben latife kastını aşan şeyler yazmam. Sadece espri kastım olur.

Yarının tavan kağıdı TKFEN mi acaba??
    Bugün taban/yarın tavan

3. Trump'ın yakın çevresine Musk'ın yakında görevinden ayrılacağını söylediği iddiası

WASHINGTON (AA) - ABD Başkanı Donald Trump'ın yakın çevresine, kıdemli danışmanı olarak hükümet harcamaları konusunda etkin rol oynayan Elon Musk'ın gelecek haftalarda görevinden ayrılacağını söylediği iddia edildi.

Amerikan Politico dergisinin konuyla ilgili bilgi sahibi ve adı açıklanmayan üç üst düzey yetkiliye dayandırdığı haberine göre, Musk'ın hükümetteki görevi yakında sona erebilir.

Habere göre, kişisel olarak Musk'ın performansından memnun olan ABD Başkanı Trump, yeniden kendi işlerinin başına dönmesinin zamanının geldiği konusunda Musk ile mutabık kaldı.

Trump, bazı kabine üyeleri dahil yakın çevresine, kıdemli danışmanı ve Hükümet Verimliliği Departmanı (DOGE) sorumlusu milyarder iş insanı Musk'ın gelecek haftalarda görevinden ayrılacağını söyledi.

Yetkililerden biri, Musk'ın danışman olarak gayriresmi bir rol üstlenmeye ve Beyaz Saray'ın çevresinde ara sıra görünen bir yüz olmaya devam edeceğini kaydetti. Bir diğer yetkili ise Musk'ın, Trump'ın yakın çevresinde olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Aynı yetkili, halen "özel hükümet çalışanı" olarak 130 günlük geçici bir statüde çalışan Musk'ın, haziran başında sona erecek bu sürenin sonunda görevinden ayrılmasının muhtemel olduğunu ifade etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Elon Musk, Fed'in 'saçma derecede fazla personel çalıştırdığı' iddiasını yineledi..

Elon Musk, X Pazar günü yaptığı bir paylaşımda ABD Merkez Bankası'nı hedef aldı ve ABD Merkez Bankası'nın
    "saçma derecede fazla personele sahip" olduğunu söyledi.

Başkan Donald Trump döneminde federal hükümet harcamalarını azaltma çabalarına öncülük eden Musk'ın merkez bankasını aynı suçlamayla hedef alması ikinci kez oluyor. Aralık ayında da benzer bir suçlamada bulunmuştu.

Washington'daki Federal Rezerv Kurulu ve ABD genelindeki 12 bölgesel rezerv bankası,
    2023 yılında yaklaşık 24.000 kişiyi istihdam ediyordu.

Fed'in 2023 yıllık raporuna göre, 2024'te operasyonel giderleri karşılamak için 7,1 milyar dolar bütçe ayrıldı.
    Bu rakam, 2023'teki gerçek giderlerinden %10 daha fazla

https://www.detroitnews.com/story/ne...d/81161940007/

5. Saat. 16:22
    02 Nisan 2025, Çarşamba
    FITCH RATINGS: TÜRKİYE'DEKİ SON SİYASİ OLAYLARIN KREDİ NOTU ETKİSİ DEĞERLENDİRİLİRKEN REZERVLER VE MAKRO EKONOMİK POLİTİKALAR BELİRLEYİCİ OLACAK

6. Hırsız tüm dünyayı shortlatip malı kaptı galiba

Küfür hakaret etmeden yazışmak bu kadar zor mu ..Neler yazıyorsunuz birbirinize ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yarının tavan kağıdı TKFEN mi acaba??
    Bugün taban/yarın tavan
    Anladık almışsın ama az, yüklenseydin belki

Sayfa 913/1003 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz