Sayfa 915/1011 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Vadeli işlem yaparken,vade farkı ödendiği için (%50 cıvarı bileşik faiz) kesinlikle tavsiye etmiyorum.(bence)
    Ben amatör borsa yatırımcısıyım,param varsa alırım,kol kesme diye alışkanlığım yoktur,alacağım hisseyi çok iyi araştırırım,hisse de fiyat düştükçe de ilave alım yaparım.
    VİOP bizim borsamızda terse kalınırsa ocak söndürür amman dikkatli olun.(örnek,Sasa ve Çağrı)

YTD
    Vadeli işlem piyasası al yat piyasası değil. Benim vadelide en uzun tuttuğum poz 2 aydır..Al sat yapmam, ama trade mantığı ile hareket ederim, yeri gelir bir gün tutarım pozu, yeri gelir 2 ay. Bu vade ile hareket edince, vade farkının çok etkisi olmuyor. Bazen makas değişimi nedeniyle kar zarar olması gerekenden fazla/az olabiliyor, o da bu işin cilvesi, vergisi de diyebiliriz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Cauty mesela 100 birimlik spot hissen var. Ortam atmosfer iyi, ayni hisseden long yapacaksın. Ne kadar yaparsın? On? yirmi? Elli?

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Cauty mesela 100 birimlik spot hissen var. Ortam atmosfer iyi, ayni hisseden long yapacaksın. Ne kadar yaparsın? On? yirmi? Elli?
    %50-%150 arası değişiyorum. Ben buna turbo-nötr-temkinli mod diyorum. %100 üzerine çıkacaksam, bunu aynı hissede poz arttırmak için değil de, kısa vadede fırsat gördüğüm hisselerde görüyorum. Mesela normalde kamu taşımam, bilanço sonrası 2 ay kadar thy long taşıdım..Holding te pek almam, ama son 6 ayda zaman zaman dohol, zaman zaman sahol aldım...son durumda sahol ve kchol var..ama bunlar orta vade portföy elemanı değil, kısa vadeli momentumdan faydalanma amaçlı ek pozisyonlar.

so n 1-2 aydır %100 altındayım ama, artık dönüş için gün sayıyoruz...ama burada daha önce de çok ifade ettim. Bu enflasyonist ortamda, seçime kadar hiç bir durumda portföy net hisse pozum %50 altına inmez..bu arada ov hisselerimi bilanço bozmadan satmam, endeks short yaparak net hisse pozisyonumu düşürmüş oluyorum...bir nevi hedge yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, Garanti Yatırım son 2 saat 1.2 mlyr tl malın 800 mlyn tl sını piyasaya yedirerek 413 mlyn tl alışa düştü,
    Ben bunları excelde tutuyorum
    şimdi dünkü işlemleri kayt ederken
    hacımde farklı
    para durumuda

bu koyduğum matriks İQ

5. Günaydın arkadaşlar.

Cumadan beri bahsettiğim GYO raporu geldi iş Yatırım'dan.

Hedef fiyatlar ve tavsiyeleri şöyle;

EKGYO - 13.35 - AL (%41)
    TRGYO - 28.69 - AL (%42)
    ISGYO - 13.93 - AL (%25)
    OZKGY - 20.35 - TUT (-%2)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. İlk kez ev alacaklara faiz 1'in altına iniyor!
    Orta gelirler için hazırlanan konut kampanyasının detayları açıklanıyor. Faizin yüzde 1’in altına inmesi, 15 yıl vade sunulması bekleniyor

oğlum değiştir listeyi koy ordan ev fiyatlarının üstüne 300-500 daha...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar.

Cumadan beri bahsettiğim GYO raporu geldi iş Yatırım'dan.

Hedef fiyatlar ve tavsiyeleri şöyle;

EKGYO - 13.35 - AL (%41)
    TRGYO - 28.69 - AL (%42)
    ISGYO - 13.93 - AL (%25)
    OZKGY - 20.35 - TUT (-%2)
    Günaydın. Ekgyo aldim dün sayende tesekkurler ;)

8. turizm özellikle turizm gyo lar bugün güzel olabilir,,
    teşvik söylentisi var
    soğan suyunu çekince hee, haa, huu
    bu tür birşeyin çıkmasıda normal
    yeniyim, çömezim, dikkate almayın

Sayfa 915/1011 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz