28,39 gümüş on haziran vade......Şort açtık....hayırlısı.....
28,39 gümüş on haziran vade......Şort açtık....hayırlısı.....
09.05.2024 17:27:09
Kaynak: MATRIKS
Türkiye’nin risk primi pandemi öncesine döndü -bloomberght.com
Türkiye’nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 276 baz puan ile Şubat 2020’den bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.
Türkiye’nin 5 yıllık CDS’i Şubat 2020’den bu yana görülen en düşük seviyeye olan 276 baz puana düştü.
Analistler, Türkiye'nin CDS'inde devam eden gerilemeyle uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının da Türkiye'nin kredi notunda artış ve kredi notu görünümünde de olumlu değişiklikler yaptığını vurgulayarak, bunun da yatırımcıların Türkiye ekonomisine artan güveni ortaya koyduğunu söyledi.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.bloomberght.com/turkiyen...-dondu-2352522
17:31:16
İçinde küçük TÜPRAŞ var.PETKOM...Kısa vade bilemem ama uzun vade bence mutlaka portföylerde olmalıdır.2 sene önce GARANTİ 10 tl iken söylüyorduk ..şimdi 90 oldu.
Bu işler 1-3 ayda olmaz.Batmayacak büyük varlıklardaki temel düşüşler fırsattır.10 yıllık dibi 0.4 dolar ..şimdi 0.60 dolar..
Bunun gibi 10 hisseden oluşan portföye 100 k dolar yatırırsın 2 sene sonra 400-500 k diye çekersin..Benim borsa stratejim budur..Hissede ASLA TRADE ETMEM..
![]()
12000 endeks bekleyip % 25 düzeltmede mi alıcaz bunları? EEEE not alıyordun bizi ne oldu? Hani endeks giderse de sensiz gitsin di. Çok basit özür bekliyorum senden.
Bizi bu piyasadaki kolpacılar ile karıştırma. Beni çevremdekiler bile buradan yazarsam okur çok konuşmam ben.
Şimdi istediğin kadar hatta zabaha kadar özür dilememek için taklalar atarak geçirebilirsin bu akşamı.
Not: Kızmak olmasın onu not ederken düşünecektin....Bir de tavsiye kimi not ettiğine dikkat edeceksin. El Turco da not edilecek değil kayda alınacak biri.Saygılarımla
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
O zaman da dedim..AMA SEN CESARET EDEMEDİN..Buyur yaz 2-3 aylık öngörünü dedim..ama TIK ÇIKMADI..O zaman neden konuşuyorsun?
Endeks 10.200 de.Benim sana düşünceni açıkla dediğimde endeks 9.800 dü...
Arkadaş senin kafan çalışmıyor mu?..Hala aynı yerlerdeyiz...
Ben seni 2-3 aylık yoruma davet ettim ama YEMEDİ..BİR ŞEY DİYEMEDİN..Endeks 15.000 olsa bile senin tek kelime hakkın yok..Çünkü BİR FİKİR BEYAN EDEMEDİN...
Ha...ben dediğimde hayır: ben 2-3 ay için mesela 13.000 bekliyorum. deseydin ve endekste 13.000 olsaydı.TEBRİK ederdik..AMA SEN KAÇTIN...
Ben kimse ile paylaşamam dedin..Anlamsız-saçma olaylara girdin...
istersen 10 kere daha nalatayım....
Benim PETKOM vs..olayım..potansiyel hisselrdir...Zamanı gelince alınacak..Cidden okuduğunu anlayamıyrosun...
baka hala sana aynı soruyu soruyorum..endeks 102xx de..2-3 ay sonra ..var mı bir öngörün?
Yer İmleri