Sayfa 917/1001 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Hedef nedir bilemezsin teknik analiz diye birşey yoktur.. ben 280 den barış pınarı harekatında 2 kilo altın sattım halkbankasi aldım. Biz böyle vatan evladiyiz. Ama döndü vatandaş harekatı bitirdi.
    Allah size sabır versin ne diyebilirim

2. 15 Temmuz 2002 Basın açıklaması.

Siyasi hayatımızda çok hızlı gelişmelerin yaşandığı çalkantılı bir dönemden geçilmektedir. Türkiye artık dönüşü olmayan bir erken seçim sürecine girmiştir.

Gelinen bu noktada bir durum değerlendirmesi yapmak ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin önümüzdeki döneme ilişkin görüş ve düşüncelerini Türk milletiyle paylaşmak istiyorum.

İçinde bulunduğumuz şartlar ve erken seçim sürecine girilmesini gerekli kılan gelişmeler kamuoyumuzca bilinmektedir. Türkiye'nin gündemine bilinçli olarak taşınan siyasi belirsizlik ve yönetim boşluğu tartışmaları giderek tırmandırılmış ve ekonomik ve siyasi istikrarı hedefleyen bir kampanya başlatılmıştır.

Bunun amacının da, böyle bir tehdit ve şantaj ortamında Türkiye'de siyaset kurumunu yeniden tanzim etmek olduğu anlaşılmıştır.

Ortak hareket eden bir cephenin bu amaçla sahneye koymaya çalıştığı siyasi senaryolara, milletin hakemliğine gidilerek bir cevap verilmesi artık gerekli ve kaçınılmaz hale gelmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi bu oyunu bozmuş ve seçimlerin 3 Kasım 2002 tarihinde yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisini 1 Eylül'de olağanüstü toplantıya çağırmıştır.

Bugün copy paste yapsa olur mu? ))))))

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi 2 kilo altın satmışya işte, geçen ay da ben bi bilezik bozdurdum yetmez mi size, daha mı çoğunu istiysiniz
    Dayı 2 kilo 2 milyon ediyor

Halkbankasi aynı fiyatta 560 milyar ediyor 1.5 milyon zarar var ve akıbeti belli değil hesapla. Yetmez ver diyor

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi 2 kilo altın satmışya işte, geçen ay da ben bi bilezik bozdurdum yetmez mi size, daha mı çoğunu istiysiniz
    ekranın başından ayrılmıyon ki. araba varsa araba, ev varsa ev diyip gidecen.

bizim şartlar.

1-teyze olacak
    2-altın satacak
    3- hisse alacak.

mission completed
    audentes Fortuna iuvat

5. Hissede teknik aanliz diye birşey olmadığının da kanıtı bu. Tarihi dipte idi. Tarihi dip tepe oldu.

Tarihi Dip mi tepe mi bilemezsin

Teknik analiz diye birşey yoktur

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tamam o zaman 2000'deki altın satıp hisse alan teyzeleri ilk gören buraya mutlaka yazsın.

size çok takılıyorum. umarım kızmazsınız.

ama benim tespitim de bu yönde.

bu 15-20 yılda olan bir süper trend.
    Yok hocam devamm . Sosyal.medyada takip et kidemli troller borsayi ozene bezene anlatip parayi yatirin demeye basladgnda . Kuyumcu dukkanina giren teyzeler aaa sende o hissemi var bendede bu var dediginde . Berberde emekli ikramiyesi ile gelip bu is basitmis deyip sana ögut verdiginde . Ikindi ezanina mutakip bu is biter

7.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dayı 2 kilo 2 milyon ediyor

Halkbankasi aynı fiyatta 560 milyar ediyor 1.5 milyon zarar var ve akıbeti belli değil hesapla. Yetmez ver diyor
    Memedabi çoktan çok gidiyor azdan az gidiyor, sen zengin olduğun için iki kilo ben fakir olduğum için 30 gram gitti, sonuçta ikimizinki de gitti.
    Soğuk su göndereyim mi, hararetini alır
    Hamdım Piştim Yandım

8. Dayu bak burada ne kurtlar, ne teknikçiler var şeytana pabucunu ters giydirir ters. Ama susarlar böyle zamanlarda, ne oluyor bu nasıl iş anlamadım derler. Halbuki ne olduğunu, ne olacağını da çok iyi bilirler ama yazıp çizmezler. Neden? Bilemem ama öyle işte.

Sayfa 917/1001 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •