15 Temmuz 2002 Basın açıklaması.
Siyasi hayatımızda çok hızlı gelişmelerin yaşandığı çalkantılı bir dönemden geçilmektedir. Türkiye artık dönüşü olmayan bir erken seçim sürecine girmiştir.
Gelinen bu noktada bir durum değerlendirmesi yapmak ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin önümüzdeki döneme ilişkin görüş ve düşüncelerini Türk milletiyle paylaşmak istiyorum.
İçinde bulunduğumuz şartlar ve erken seçim sürecine girilmesini gerekli kılan gelişmeler kamuoyumuzca bilinmektedir. Türkiye'nin gündemine bilinçli olarak taşınan siyasi belirsizlik ve yönetim boşluğu tartışmaları giderek tırmandırılmış ve ekonomik ve siyasi istikrarı hedefleyen bir kampanya başlatılmıştır.
Bunun amacının da, böyle bir tehdit ve şantaj ortamında Türkiye'de siyaset kurumunu yeniden tanzim etmek olduğu anlaşılmıştır.
Ortak hareket eden bir cephenin bu amaçla sahneye koymaya çalıştığı siyasi senaryolara, milletin hakemliğine gidilerek bir cevap verilmesi artık gerekli ve kaçınılmaz hale gelmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi bu oyunu bozmuş ve seçimlerin 3 Kasım 2002 tarihinde yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisini 1 Eylül'de olağanüstü toplantıya çağırmıştır.
Bugün copy paste yapsa olur mu?))))))
Hissede teknik aanliz diye birşey olmadığının da kanıtı bu. Tarihi dipte idi. Tarihi dip tepe oldu.
Tarihi Dip mi tepe mi bilemezsin
Teknik analiz diye birşey yoktur
Yok hocam devamm . Sosyal.medyada takip et kidemli troller borsayi ozene bezene anlatip parayi yatirin demeye basladgnda . Kuyumcu dukkanina giren teyzeler aaa sende o hissemi var bendede bu var dediginde . Berberde emekli ikramiyesi ile gelip bu is basitmis deyip sana ögut verdiginde . Ikindi ezanina mutakip bu is biter
Dayu bak burada ne kurtlar, ne teknikçiler var şeytana pabucunu ters giydirir ters. Ama susarlar böyle zamanlarda, ne oluyor bu nasıl iş anlamadım derler. Halbuki ne olduğunu, ne olacağını da çok iyi bilirler ama yazıp çizmezler. Neden? Bilemem ama öyle işte.
Yer İmleri