Sayfa 918/1120 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*rusya dışişleri bakanı: Suriye'de çok küçük bir hesap hatası biler yeni bir göç dalgasına neden olabilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*jp morgan'ın 1.çeyrekte gelirleri 27,9 milyar dolar
    *jp morgan'ın 1.çeyrekte pay başına karı 2,37 dolar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*dıhk, "ticaret bariyerler ihracatı yavaşlatıyor, alman şirketleri arasında güveni düşünüyor"
    *dıhk, "katılımcıların yüzde 40'ı son 12 ayda ticari bariyerlerden etkilendikleini igade ettiler, bu 2008 krizinden bu yana görülen en yüksek seviye"

*dıhk, "ortadoğu, kuzey afrika, turkiye ve çin, alman şirketlerinin aktivitelerinin en çok engellendiği ülkeler oldular"

*dıhk, "2100 şirketin katıldığı ankette işletmelerin yüzde 25'i artan bariyerlere rağmen faaliyetlerinde iyileşme bekliyor, kötüleşme bekleyenlerin oranı yüzde 10"
    *dıhk, "brexit ve abd'nin serbest ticarete düşmanlığı alman şirketleri için belirsizlik yaratıyor"

*erdoğan: Gerek putin gerek trump ile yaptığımız görüşmeler ağırlıklı olarak suriye içerikliydi, gelişmeleri ele aldık, bir an önce barışın temini noktasında neler yapılabilir bunları görüşme fırsatımız oldu
    *erdoğan: Bütün bunları görüşürken üzerinde ısrarla durduğumuz konu bölgedeki suların ısınmasının doğru olmayacağı, barışın tesisiyle birlikte bölgede özellikle yaşanan bu trajedinin sona ermesi noktasında taleplerimiz oldu

*erdoğan: Son dönemde doğu guta ve duma'daki gelişmeler can yakıcıydı, bunlar bir felaket tablolarıydı, bunların video çekimleri bende vardı
    *erdoğan: Bu görüntüleri putin'in özel temsilcisine de verdim

*erdoğan: Gelen özel temsiliyle de bunları konuştuk
    *erdoğan: şu anda son gelişmeler sanki biraz havanın yumuşaması gibi bir durum söz konusu, görüşmelerimiz devam ediyor ve edecek

Sayfa 918/1120 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •