-
*rusya dışişleri bakanı: Suriye'de çok küçük bir hesap hatası biler yeni bir göç dalgasına neden olabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*jp morgan'ın 1.çeyrekte gelirleri 27,9 milyar dolar
*jp morgan'ın 1.çeyrekte pay başına karı 2,37 dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*dıhk, "ticaret bariyerler ihracatı yavaşlatıyor, alman şirketleri arasında güveni düşünüyor"
*dıhk, "katılımcıların yüzde 40'ı son 12 ayda ticari bariyerlerden etkilendikleini igade ettiler, bu 2008 krizinden bu yana görülen en yüksek seviye"
-
*dıhk, "ortadoğu, kuzey afrika, turkiye ve çin, alman şirketlerinin aktivitelerinin en çok engellendiği ülkeler oldular"
-
*dıhk, "2100 şirketin katıldığı ankette işletmelerin yüzde 25'i artan bariyerlere rağmen faaliyetlerinde iyileşme bekliyor, kötüleşme bekleyenlerin oranı yüzde 10"
*dıhk, "brexit ve abd'nin serbest ticarete düşmanlığı alman şirketleri için belirsizlik yaratıyor"
-
*erdoğan: Gerek putin gerek trump ile yaptığımız görüşmeler ağırlıklı olarak suriye içerikliydi, gelişmeleri ele aldık, bir an önce barışın temini noktasında neler yapılabilir bunları görüşme fırsatımız oldu
*erdoğan: Bütün bunları görüşürken üzerinde ısrarla durduğumuz konu bölgedeki suların ısınmasının doğru olmayacağı, barışın tesisiyle birlikte bölgede özellikle yaşanan bu trajedinin sona ermesi noktasında taleplerimiz oldu
-
*erdoğan: Son dönemde doğu guta ve duma'daki gelişmeler can yakıcıydı, bunlar bir felaket tablolarıydı, bunların video çekimleri bende vardı
*erdoğan: Bu görüntüleri putin'in özel temsilcisine de verdim
-
*erdoğan: Gelen özel temsiliyle de bunları konuştuk
*erdoğan: şu anda son gelişmeler sanki biraz havanın yumuşaması gibi bir durum söz konusu, görüşmelerimiz devam ediyor ve edecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri