Sayfa 918/992 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. THY uçuşları iç hat 4 Haziran, dış hat 10 Haziran'a uzamış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Şehir dışı yasağı ne zaman bitiyor belli mi?

3. Yabancılar spot ta satıyor..sattıklarınin bir kısmıyla vadelide longluyorlar.piyasayı da böyle yönlendiriyorlar..burada kazandıklarını başkan bir yerde kazanamazlar..onun için hiçbir yere gitmezler ..

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Benim düşüncem;
    Bu yasaklar döviz çıkışını engellemek için. Ama yıllardır yerli üreticinin ağzına mıçtılar resmen...
    Mesela; kağıt sektöründeki kağıt hammaddesinin 100 de 100 ü yurtdışından geliyor. Kağıt fabrikaları satıldı yada kapatıldı. Bildiğim kadarı ile kağıt üreten fabrika yok gibi. Birçok sektörde bu böyle.
    Artık bu konuda yazmak istemiyorum. Neye el atsalar mahvediyorlar.
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Hatırlarsanız geçmişte koç’un kalitesiz tofaş araçlarına mahkum olduğumuzu iddaa eden eden bir kitle vardı. Onlar ne düşünüyor merak ediyorum.
    Bu arada ab’den ithal ürünlerde sorun yok. Volkswagen almaya devam edebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Şehir dışı yasağı ne zaman bitiyor belli mi?
    4 haziranda uçuşlar başlayacağına göre o yasağın da biteceği kesin... muhtemelen ona da kalmadan bayram sonrası kaldırırlar artık...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    KATAR bize iyi TAKAR bu gidişle..
    gizli kasamız..

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    4 haziranda uçuşlar başlayacağına göre o yasağın da biteceği kesin... muhtemelen ona da kalmadan bayram sonrası kaldırırlar artık...
    Diyelim ki 4 hazirana bilet alacağım. Ama o da ne yasak kalkacak mı kalkmayacak mı belli değil. Çok uzun bir zaman da yok. Yasak kalkacaksa kalkacak deyin de millet uçuşların başlama tarihinden çıkarım yapmaya uğraşmasın değil mi? Ama olmaz böyle daha heyecanlı.

Sayfa 918/992 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •