Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 919/1004 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Düzeltiyorum.!!

1 ve 2 ci ihalede %50 indirim oluyormuş.

Ytd
    Aynen. Belirlenen muhammen bedel üstünden %50 indirimli olarak çıkar. Satılmazsa, tekrar satışa çıkıyor.

Benim ortağımın asıl mesleği budur. Sorunlu alacaklar ve sorunlu şirketler... Siz şirketi kendisine teslim ediyorsunuz, ya iflas edip lav ediyo ya da kurtarılma şansı var ise kurtarıyor. 300-500 milyon dolar borcu olan firmalar var müşteriler içinde. Ben de finansçı olduğum için zaman zaman danışman olarak toplantılara giriyorum. Hassas konular olduğu için pek bişi yazmiyim. Ama garip bir dünya, normal kredi dinamikleri ile düşünmeyin ztn. Çoğu büyük kredi imza karşılığı alınmış oluyor. Bankanın elinde teminat bile olmuyor yani. 500 milyon krediye sıfır teminat... Gerçi demirören olayı patlatıkdan sonra artık çok şaşırmaz heralde insanlar Türkiye burası diyeceğim ama sonuçta 2008 lehman krizide bir nevi böle bir şeydi. Ülkeden çok bankacıların açgözlülüğü ile alakalı bu bence.

Yalnız Türkiye'de özel bankalar iyi durumdadır. İyi yönetiliyorlar ve iyi durumdalar. Teminatsız kredileri genelde devlet bankalarından çıkıyor. O kadar yazıyim ve bitiriyim
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2. akçay senin dolar tup grafına benimki milli yerli graf olsun
    99 bizim maliyet kırıp onay aldıktan sonraki bölge.
    graf haftalıktır 133-134 formasyon hedefi.
    alıcı gelirse 139 potada da olur.

3. Martta direk taban acti karambole long poz almayın dayı ..

Dayı VOB da kaldıracli pozisyon almayın

Dayı VOB yapmayın bak hayatınız mahvolur...

VOB yapmayın..

4.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Aynen. Belirlenen muhammen bedel üstünden %50 indirimli olarak çıkar. Satılmazsa, tekrar satışa çıkıyor.

Benim ortağımın asıl mesleği budur. Sorunlu alacaklar ve sorunlu şirketler... Siz şirketi kendisine teslim ediyorsunuz, ya iflas edip lav ediyo ya da kurtarılma şansı var ise kurtarıyor. 300-500 milyon dolar borcu olan firmalar var müşteriler içinde. Ben de finansçı olduğum için zaman zaman danışman olarak toplantılara giriyorum. Hassas konular olduğu için pek bişi yazmiyim. Ama garip bir dünya, normal kredi dinamikleri ile düşünmeyin ztn. Çoğu büyük kredi imza karşılığı alınmış oluyor. Bankanın elinde teminat bile olmuyor yani. 500 milyon krediye sıfır teminat... Gerçi demirören olayı patlatıkdan sonra artık çok şaşırmaz heralde insanlar Türkiye burası diyeceğim ama sonuçta 2008 lehman krizide bir nevi böle bir şeydi. Ülkeden çok bankacıların açgözlülüğü ile alakalı bu bence.

Yalnız Türkiye'de özel bankalar iyi durumdadır. İyi yönetiliyorlar ve iyi durumdalar. Teminatsız kredileri genelde devlet bankalarından çıkıyor. O kadar yazıyim ve bitiriyim
    Akenerjinin 1 milyar usd lik imza karşılığı yapılandırması ne durumda?

Ytd

5. buda eregl formasyonu günlük.

6. sn knuck,

ne oldu tup te bofa satışı
    kapanış nerden hepsi aynı tavanın balığı .
    kolay gelsin.

7. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    DOW yeni zirvelere yol alır..
    DAX da onu izler..
    BTC 70.000 lerin üzerini görür ilk etapda..

Bizde ise yarın dolar kuru ne olursa olsun fışşşşşkırarak açacağımızı şimdiden söyleyebilirim..
    Bugün kapanışa doğru belli ki yarına bıraktılar işi..

Bir zamanlar EREGL ne ise şimdi TUPRS o..
    2 tl basıyorlar dönüp gerisin geri 3 tl alıyorlar..
    Adam açç..
    Oraya mal gelmeden de endeks düşmez düşemez..düşerr gibi yapar anında gerisin geri toplar..

Badem-katar spor full gaz operasyona devam ediyor..

2016 da dolar 3 tl den 3.90 a giderken 1000-2000 puanlık güç bela düşüşler yaşayan borsa
    2017 de kudurdu idi..
    Keza geçen sene 8.6 lara giderken yine düşmeyen borsa adeta kudurdu 1600 leri gördü idi..

Yine aynı oyun..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Enerjisa 10.40 dan beridir önceden yükseliyor..madem öyle bir durum var alarko niye gitmedi..
    O perakende elektrik satıyor
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    elentrike %30 zam geleceğimüş ondan bu gün enerjisa yükselmiş doğru mu
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 919/1004 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •