Sayfa 919/999 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    3 vakte şimşek'in ipini çeker reis.
    adamın son zamanlardaki her konuşması, demeci sonrası piyasa hallaç pamuğuna döndü.
    elbet zarar gören babalar vardır, yakında kelle isteruz diye meydana çıkarlar.
    Kendileri shortta dilimde tüy bitti
    Vadeli pastaya bak

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarının da vergilendirilmesine çalışıyoruz. / Şimşek

haydin geçmiş olsun...

cuma başardık bugun vergi getircez...

bunların ipiyle kuyuya inen orda bogulur kalır...

neyseki içlerinde niyeti bildiğimiz için tahmin etmek zor olmuyor...
    ımf örtülü programı uyguluyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Bugün yillik izne çıkıyordum
    Sirf bunun için erteledim 2 gün
    Makas ve bademin shortlari

4.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    3 vakte şimşek'in ipini çeker reis.
    adamın son zamanlardaki her konuşması, demeci sonrası piyasa hallaç pamuğuna döndü.
    elbet zarar gören babalar vardır, yakında kelle isteruz diye meydana çıkarlar.
    RTE halkbankasını dolandıranların içinde ismini saymıştı tv ekranlarında bunu söyleyip ekonomiyi teslim ettiyse kredisi daha yüksektir.Şimşek=Kemal derviş dedik geldiği günden beri.

adamın alt-orta sınıfa zulmetmekten başka bir icraatı olmadı. oy depolarına direkt operasyon çekiyor. ben o babda söyledim.
    vade geçişleri genelde böyle aksiyonlu oluyor. çalkalasınlar bakalım..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 de 3.26 doları üzerine atacak katalizör ve taze para yok şimdilik gözüken.
    gri gri diyorduk fiyatlara çok önce girmiş , yabancı gözüken 2 milyar dolar üzeri çıkış bu yüzden koç bankın satış hikayesi ile tepe yapıp çıktı.kanal içinde belli tahtalarla trade piyasası devam eder benim seneryomda
    sindo para kazanmaya bak.....tam senin istediğin ortam var.....baksana nasıl hoplatıyor ......

7. Finansal gelirlerden vergi Ekimdeki pakete kalmış Şimşeğin konuşmasında

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sacrosat hocanız..Haftasonu bir hisse önermiş..Mesajlarda bilanço-beklenti..deyip durmuş..

Bakayım dedim.LINK BİLGİSAYAR...

Son 12 ayda dolar bazlı bile 12 kat gitmiş kağıdı bu fiyattan öneren adamın niyetinden şüphe etmem bile direk yargılarım..Millet parayı süpürmüyor..3 kere battım.BUNUN ACISINI BİLİRİM..bu zırtolardan uzak durun.

Bu adamın 310 k takipçisi var..Bazı yenilerimn etkilendiğinden eminim..YAZIK DEĞİL Mİ?

Bu adam ANGEN hakkında böyle mesajlar yazdı..Ben bile aldım. ve %10 zararla sattım.ALLAHTAN az lotum vardı...ANGEN 1 DOLAR iken verdiği hedef 130 tl yani 6-8 dolardı...

Angen şimdi 0.35 dolarda...

Bu alemde dolar bazlı endeksten çok gitmiş hisseyi öneren kimseye ASLA İNANMAYIN..
    İŞTE DÜN ÖNERİLEN LINK in dolar bazlıo grafiği.DÜŞMANINIZ VARSA VE OCAĞINA İNCİR AGACI DİKMEK İSTİYORSANIZ ,ÖNERİN.

HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİL ŞEYTANDIR...KY,aptal yerine koyan bu adamlara karşı konuşmasan olmuyor..

Sayfa 919/999 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •