Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop LXI

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...65#post6961565

Bir zamanlar bir karınca yuvası varmış...

Biraz uzağında da fil'ler yaşarmış

Filler her günü yiyecek aramaya çıkarlarken karıncaların yuvalarını ezer bir sürü karınca ölürmüş..
    Karıncaların kralının aklına güzel bir fikir gelmiş..
    Fillere pusu kuracaklarmış..
    Filler geçtiği zaman karıncaların hepsi üstüne atlıyacakmış...
    Ve gene filler yiyecek aramaya çıkarlarken karıncalar bir filin üstüne çullanmışlar...
    Fil bütün karıncaları savurmuş..
    Filin üstünde sadece bir karınca kalmış...
    Karıncaların kralı demişki......EZ ONU EZ..

11618
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bozkurt dayu zor valla ya..ben adım adım takip edemiyorum..haftanın 3 günü full tükkandayım..yapabilenleri ve üzerine para katlayanları tebrik ederim, domuzdan kıl koparmak çok zor iş..
    Kolay demedim zaten, zor işler bu işler emek ister yürek ister
    Hamdım Piştim Yandım

3. Daha yeni Trump ne demiş, Suriye de kalıp kalmamamız Türkiye'ye bağlı demiş ve nedenini açıklamamış.Ama ben söyleyeyim, Suriye'deki Kürtler 'in hamisi biziz,biz onları korumak için oradayız, şayet siz onlarla anlaşıp barış sağlarsanız biz oradan çekiliriz ,diyor.Biraz anlaşılıyor mı şimdi içerde başlayan süreç.( Suriye bu nedenlerden yalnızca biri)

4. 1980-90 lar .. o zamanlar üniversite giriş sınavlarında sözel sayısal eşit ağırlık vardı .60 şar soruydu sanırım her biri..matematik ve fenden 10-15 er net yapan ve sözelden 30-40 net yapan tıp fakültesini diş hekimliği vs kazanıyordu..
    şuan nerdeyse fule yakın seviyeler yapmalısınki buralara girmelisin..
    o zamanlar bu öğrenciler yetersiz miydi..hayır..
    ama şimdi hem KPSS hem diğer sınavlarda verilen mesaj şu: SEN YETERSİZSİN, SEN YETERİ KADAR PUAN ALAMADIN, SUÇLU SENSİN..
    gençleri bu hale düşürdüler..yönetenlerin hataları yüzünden gençler yetersizlik duygusu içinde boğuluyor..
    mesela öğretmen adayı..öğretmenliği kazanıyor en az 4 yıl okuyor..arkasından GENEL KÜLTÜR SINAVI..GENEL YETENEK SINAVI..ALAN SINAVI..ÖĞRETMENLİK BİLGİ SINAVI..ÜSTÜNE MÜLAKAT..
    1 alanda 1000 tane mezun varsa bunun 50 tanesi öğretmen olabiliyor, diğer 950 tanesi yetersizlik duygusu ile yaşamaya devam ediyor..niye çünkü devletin alacağı 50 kişi..51 kişi değil..yetkililer 51 kişi alsaydı, o zaman da 949 genç yetersizlik duygusu ile yaşamaya devam edecekti..
    bu acı bir tablo..suçu gençlere atmak yani..onlara kendilerinin suçlu hissettirilmesi..
    senin imkanın paran yoksa onları beslemeye o zaman üniversitlerin fazlasını kapat..
    gençlerin hayallarini umutlarını çalma..

bilinçsiz veli ve toplum bunu bilmiyor, genci suçluyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. valla dayı ben hırsız sisteme karşıyım..bu sistemin parçası olmam..
    bana değer vereceksin dürüst olacaksın ancak o zaman paramı veririm ..
    para kazanacağımı bilsem hırsıza emanet para vermem
    borsanın dürüst olması için 7000-7500 e düşmesi gerek..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kolay demedim zaten, zor işler bu işler emek ister yürek ister
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    peki ya 11251e vurursa?
    Aslında FİFO kuralına göre ki o -daha önce de defalarca yazdığım gibi doğrusu LİFO dur ..yani Last in First out ....

İkinci Long pozisyon 11585 ..hazır kazançlıyken flatlamak geliyor aklıma ..fakat ne aşağıda ne yukarda o kadar kontrat yok kademelerde

11612
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Aslında FİFO kuralına göre ki o -daha önce de defalarca yazdığım gibi doğrusu LİFO dur ..yani Last in First out ....

İkinci Long pozisyon 11585 ..hazır kazançlıyken flatlamak geliyor aklıma ..fakat ne aşağıda ne yukarda o kadar kontrat yok kademelerde

11612
    Demeye kalmadı 11602 gösterdi ..

Şaka gı şaka satmicaam korkma

Şimdi 11606
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Türkiye de başarılı başarısız çok siyasetçi gördüm hepsinin az çok hitap yeteneği kitleleri peşinden surukleme yetenekleri kurnazlik vs vardı
    Bu ozgur gibi bir teneke bunun gibi bir çöp Türkiye siyaset tarihinde görülmemiştir.
    Yapılacak çok basit kurultaymis fln geç
    Tutup kulağından atacaksın hemen
    Valla Erdoğan ın yerinde olsam Özgür kalsın diye herşeyi yaparım..
    Yapıyordur da...
    Adamın ettiği lafları gerizekalı etmez..
    Ekrem de çocuk gibi hareketler yapıyor..

Cidden vahim bunların durum...

Kollarını kullanma yetisi olsa Fatih Erbakan a oy verecem neredeyse Ki alakam yok....O hale geldik..

Sayfa 919/1005 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •