Sayfa 92/211 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 729 - 736 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Zungur öncelikle sen bakkalı işletmeye devam et
    Ben kendi adıma susarim susarimda göl ve mayacilarda kalavin sadece Bell başlı şeylerinden söz etmeye devam ederse bende tutmayan gerceklesmeyen yanlarindan bahsederim .Buda nedense zorlarina gidiyor. Ben normalde yazmıyorum yazmiyorumda tutamıyorum kendimi bir cok şeyi üst üste birileri tekrarlayınca.

2. E hadi doparlan biraz bekliyoruz 100 ler kulübüne

3.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Zungur öncelikle sen bakkalı işletmeye devam et
    Ben kendi adıma susarim susarimda göl ve mayacilarda kalavin sadece Bell başlı şeylerinden söz etmeye devam ederse bende tutmayan gerceklesmeyen yanlarindan bahsederim .Buda nedense zorlarina gidiyor. Ben normalde yazmıyorum yazmiyorumda tutamıyorum kendimi bir cok şeyi üst üste birileri tekrarlayınca.
    Bakkal dükkanım yok işletmesi kolay olsada olmasınıda istemem. Eleştirmek,yorum yapmak herkesin en doğal hakkı buna kimsenin dediği birşey yok. Fakat ben kendi verdiğim kararlardan ötürü birilerini suçluyorsam hakaret ediyorsam ve hatta ailesine gelinceye kadar beddualar savuruyorsam bu en büyük namussuzluk haysiyetsizliktir. Eğer birgün bu tutumu gösterirsem ve sizde susarsanız sizden büyük karaktersizde yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by Zungur Yazıyı Oku
    Bakkal dükkanım yok işletmesi kolay olsada olmasınıda istemem. Eleştirmek,yorum yapmak herkesin en doğal hakkı buna kimsenin dediği birşey yok. Fakat ben kendi verdiğim kararlardan ötürü birilerini suçluyorsam hakaret ediyorsam ve hatta ailesine gelinceye kadar beddualar savuruyorsam bu en büyük namussuzluk haysiyetsizliktir. Eğer birgün bu tutumu gösterirsem ve sizde susarsanız sizden büyük karaktersizde yoktur.

Beddua etmedim etmemde geçmişim orada yazılı
    Hakarette etmedim dolandırıcı demisimdir en fazla oda ortada yeni gelenlerde biliyor zaten bunu okur yazarligi olan herkes biliyor .
    Birini haklı bulmamda benim mantıgimla alakali birsey siz katılmaya bilirsiniz .
    Siz nasıl anlatılan masalları güzel buluyorsunuz göl maya diye türkü söyleniyor bunun için aynı şeyleri sizler içinde ifade edebiliriz ozaman en büyük karaktersizlik seklinde.

5.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Beddua etmedim etmemde geçmişim orada yazılı
    Hakarette etmedim dolandırıcı demisimdir en fazla oda ortada yeni gelenlerde biliyor zaten bunu okur yazarligi olan herkes biliyor .
    Birini haklı bulmamda benim mantıgimla alakali birsey siz katılmaya bilirsiniz .
    Siz nasıl anlatılan masalları güzel buluyorsunuz göl maya diye türkü söyleniyor bunun için aynı şeyleri sizler içinde ifade edebiliriz ozaman en büyük karaktersizlik seklinde.
    Dünyada satışa konu olan herşey sahibi tarafından iyi yönleri anlatılarak pazarlanır bu bir satış stratejisidir. Tv reklamlarında yayınlanan ürünlere yapılan güzellemelerin bir çoğu gerçeği yansıtmıyor. Bana göre doğru birşeymi değil ben bir mal satılırken kusurlu yönlerinin de anlatılması gerektiğine inanıyorum. Fakat o ürünü aldım ve kusurlarını farkettim ürünü pazarlayana veya üretene hakaretler savuşturmak yerine o ürünü tekrar almamayı tercih ederim. Siz 3 yıldır buradasınız ve sürekli kabahatli birilerini arıyorsunuz. Belkide artık farklı ürünleri denemenizin zamanı gelmiştir artık ne dersiniz.

6. Sizi mutlu edecekse elimde bir cok sektörden hisseler var hatta gedzada aldim alıyorum.
    3 yıldan fazla olmuş, yani dahada çok zamanımız var birbirimizi yanlış anlamaya gayret göstersekte doğru anlamak için çaba göstermeliyiz. Saygılar .

7.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Sizi mutlu edecekse elimde bir cok sektörden hisseler var hatta gedzada aldim alıyorum.
    3 yıldan fazla olmuş, yani dahada çok zamanımız var birbirimizi yanlış anlamaya gayret göstersekte doğru anlamak için çaba göstermeliyiz. Saygılar .
    Kazancınız bol bereketli olsun. Umarım burada çektiğiniz sıkıntıyı gedzada telafi edersiniz keza oradaki yatırımcıların da çok mutlu olduğu söylenemez.

8.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    E hadi doparlan biraz bekliyoruz 100 ler kulübüne
    . 99 bari ol bi gayret et hareketlen gerisi gelir

Sayfa 92/211 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •