Sayfa 92/439 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 729 - 736 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sonbahar kış gibi global kaynaklı ciddi türbülans beklediğimi yazdım idi. Bizim borsamızda da ince ayar yapılıyor.
    Carry trade in cazibesi bitmek üzere
    Her türlü haber pompa not artışı rapor piyasaya sunuldu hayvan terli yemiyor artık.
    Global tarafta mutfakdan ciddi kokular geliyor.
    Doları baskılayacaz diye diye artık sistem patlatma noktasına geldiler. Turizm malum ihracat ın durumu da malum. Herkese susun deniyor . Nereye kadar böyle devam eder.
    Birden bire 3 senedir 1500 den 11500 e gelmiş borsada yatayda duran eregl altın buluveriyor!!! Daha evvel dikkat edilirse borsadaki düzeltmelerin arefesinde son bir nefes eregl yi aldılar idi. Şimdi sonbahar sonu gibi beklediğim ise düzeltmenin ötesinde ciddilikte . Borsa müh. gereğinde müthiş bir manipülasyon içerisindeler. Herkes dikkatli olsun. 53 lerden nasıl ne olduğunu bile anlamadan 27 lere basılmasını hatırlayın derim. Yüksekden düşüşün acısı büyük olur.
    Global türbülansı yazın bekliyordun. Şimdi sonbahar, kışa kaydırmışsın. Ereğli 1 dolara yakınsar diyordun. İki dolara gidiyoruz. Doları baskılıyorlar diyorsun. MB'nin dolar alımları olmasa dolar 27 liraya düşer ve tüm yerli yabancı kurumlar yıl sonu dolar beklentisi 36-37 TL'lere düştü. MB'da her hafta 2-3 milyar dolar almaya devam ediyor. BIST şişti, ilerleyemiyor diyorsun. Bugün bile BIST TL bazlı kapanış zirvesini büyük ihtimalle yenileyecek.

Ne bekliyorsun gerçekten anlamıyorum. Her hafta BIST'in ve Ereğli'nin %3 yükselmesini mi ki neredeyse yükseliyor zaten.

2. Cevap vermeye değmez.kendi pozisyonuna göre yorum yapıyor. Nisandan beri 4 ayda kendi kağıdı 1000-1100 arası dolanıyor 50 usd hedef veriyordu. Eregli yüzde 50 yaptı hala eleştriyor. Ne yapacaktı 4 ayda 4 katmı yapacaktı. Bekle 1 yıla onuda yapacak. Boş yapma git tekneci ustanı çağır 60 tl ucuz diyordu gelsin ucuz ucuz alsın.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. İnsan en azından, hiç bir şey diyemese, yanıldım evet der, onu da diyemiyor

Bugünde Piyasanın en iyi alıcısı Oyak Yatırımın alışının tamamına yakını EREGL kaynaklı alışı, cuma günüde böyleydi!

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    İnsan en azından, hiç bir şey diyemese, yanıldım evet der, onu da diyemiyor
    Sıkmasın canını okşasın lotlarını

Her şeyin başı sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sıkmasın canını okşasın lotlarını

Her şeyin başı sağlık
    Ford için şu ara bunu söylemek zor...Yada elinde dolar olan için.
    Neyse içelim güzelleşelim

Diğerleri !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Oyak valla şaka maka, altın bulmuş gibi topluyor...
    Takas'ta Citi'yi geçer yakında.

Sayfa 92/439 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •