Sayfa 920/999 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    ulkeyı ve dunyayı kurtaran forum uyelerı bu emıt toplama saatınde ıptal suresınde degısklıgı bılen yokmu bırı aydınlatsa hıc bırde bulamadım eskıden 9 40 955 dı sdı verdıgın emrı ıptal edemıyosun neden
    yıne bılen olmıycak aranızdan sanırım

2. İyi pazarlar forumdaşlar...
    Bir türlü gelmeyen swap haberleri ile meşhur Bloomberg’in yaptığı “gaz” haberine istinaden, yapılan resmî bir açıklama veya tarih belli oldu mu acaba?
    Kaçırmayalım sonra, biraz okuyunca geriye doğru, Doları 6 ya düşürenleri dahi gördüm, bir açıklama mı var ki?

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim.
    -Biden yönetimi devir aldıktan sonra Trump'ın bozduğu avrupa ile geleneksel atlantik ittifak ilişkilerini onarır ve Avrupa için olumlu olur.
    -Çin'e karşı da Trump gibi agressif olmaz, ABD'nin çıkarları için makulde buluşulacak bir anlaşma için yapıcı müzakereler yürütür,Biden Çin için de olumlu olur .

-ABD piyasaları için ise olumsuz olur.Çünkü:

https://files.taxfoundation.org/2020...020-Update.pdf

Joe Biden, bir yandan pandemi ortamında mali teşvikleri büyük ölçüde arttırırken büyüyecek bütçe açıklarını azaltmak için gelirleri 400.000 dolar'ın üzerinde olan bireyler üzerindeki vergileri arttırmayı, bireysel kazançları, sermaye kazançlarını ve bordrolu çalışanların vergilerini artıracak bir dizi politikayı yürürlüğe koymayı planlıyor Biden ayrıca kurumlar vergisi oranını yükseltmeyi ve asgari bir kurumsal defter vergisi uygulayarak şirketler üzerindeki vergileri artırmayı planlıyor.Pandemi ortamında bu vergi artışlarının önemli bir bölümü aşırı şişmiş borsa kazançlarından ve teknoloji şirketlerine konacak vergilerden gelecek.Dolayısıyla Biden ile birlikte zaten aşırı şişmiş ABD borsalarına sert satışlar gelmesi kuvvetle muhtemel.J.P Morgan ,Merril Lynch gibi büyük yatırım bankaları muhtemelen pozisyon boşaltmak isteyecekleri için bu konudaki raporlarını tersten okumak gerekir düşüncesindeyim.

-Trump ,ABD'nin kuruluşundan bu yana tüm başkanların takip ettiği çizginin dışına Establishment(Kurulu Düzen) çıkan ilk ve tek başkan oldu,tüm icraatları sıra dışı oldu,öngörülmez oldu,sürekli zigzag çizdi.Biden ise diğer ABD başkanları gibi "Kurulu Düzen"in hizmetinde,danışmanlarının tavsiyesine göre hareket edecek,öngörülebilir bir başkan olacaktır.Örneğin,diğer ABD başkanları gibi Fed politikalarına karışmayacak -en azından- kamuoyu önünde Fed politikaları için bir yorumda bulunmayacaktır.Pandemi ortamında işsizlik sorununa çare bulmak için mali genişleme politikasına ağırlık vereceği için ,Fed muhtemelen bundan sonra parasal genişleme yapmayacaktır.Parasal genişlemede paranın dolaşım hızının çok düşük olması,paranın banka kasalarında kalıp kredilerde genişleme olmaması nedeni oluşmayan enflasyonun, mali genişleme ile paranın piyasaya çıkması ile enflasyon yaratması bunun da faizleri yükseltmesi beklenir.Bu nedenle Biden'ın ,ABD piyasaları gibi,gelişmekte olan ülke piyasaları için de olumsuz olması,-faizlerin yükselmesi nedeniyle paranın abd tahvillerine akacak olması ve bunun da dolar endeksini yükseltecek olması nedeniyle - muhtemeldir.
    Trans pasifik anlaşması, paris iklim anlaşması, iran ile nükleer anlaşma derken aslında gündemi oldukça kalabalık olacak. Sanırım bir tek şey değişmeyecek Amerikanın dünyanın jandarması olduğu dönem geride kalacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    İyi pazarlar forumdaşlar...
    Bir türlü gelmeyen swap haberleri ile meşhur Bloomberg’in yaptığı “gaz†haberine istinaden, yapılan resmî bir açıklama veya tarih belli oldu mu acaba?
    Kaçırmayalım sonra, biraz okuyunca geriye doğru, Doları 6 ya düşürenleri dahi gördüm, bir açıklama mı var ki?
    GAZ Yok ama güzel haberler var.....

Tıbbi cihaz ve malzeme firmalarının kamudan alacağı 20 milyar liraya yaklaştı.

TOBB Medikal Meclis Başkan Yardımcısı Erkin Delikanlı, hastanelerin firmalardan alacaklarından feragat etmesini istediğini,
    bunun olması halinde yerli firmaların batacağını, yabancı firmaların Türkiyeden çekileceğini öne sürdü.

5. Trump in hakkını bu millet odeyemez yaptiklarini unutamayiz sahsen de bize oynadigini dusunerek burda da yazdim yaptirim fln yapmaz uyardim defalarca iyi paralar kazandim saolsun yolu acik olsun Herif in
    Cok arariz bu adami yeni baskani iyice tanimadan yuklu poz almayin derim
    Trump gibisi gelmez buyuk adam di
    Ben bu adamin bistteki Herif olduguna inaniyorum

6.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    yıne bılen olmıycak aranızdan sanırım

hangi pazardan işlem (Açılışta) yaptığına bağlı...yıldız pazardan yaparsan emir iptali var..diğer pazarlarda yok.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Trump in hakkını bu millet odeyemez yaptiklarini unutamayiz sahsen de bize oynadigini dusunerek burda da yazdim yaptirim fln yapmaz uyardim defalarca iyi paralar kazandim saolsun yolu acik olsun Herif in
    Cok arariz bu adami yeni baskani iyice tanimadan yuklu poz almayin derim
    Trump gibisi gelmez buyuk adam di
    Ben bu adamin bistteki Herif olduguna inaniyorum
    doğru (!) bankalar ve özellikle halkbank yatırımcısı hiç ödeyemez....
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    doğru (!) bankalar ve özellikle halkbank yatırımcısı hiç ödeyemez....
    Trumpla ne alaka onlar tayyibe kizsin
    Trump kazanirsa halkb tavan açılır . Net

Sayfa 920/999 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •