Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Viop LIV

Thy bu fiyatı hak ediyor mu....

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu enkai ney bekliyor ya 1 sene oldu hala mırın kırın rezillik ya son 1 sene de sanayi hisseleri
    savaşı bekliyor, o da bi türlü bitmiyor, rus komutan -daha bu 2025ten evvel bitmez dedi

enka yüzde 8 halka açık, fiyat ve alıcı bulursa patronlar bi yüzde 8 daha verebilir mesela, piyasa değeri şu an 8 milyar dolar, ederinde bence, rusya operasyonları daha yüksekten fiyatlanmaz savaş bitmeden

3. Ahmet Bolat 10$ hedef koymuştu. En azından bu hedefin bile yaklaşık %15 altında

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Thy bu fiyatı hak ediyor mu....

4. Dışarıyı görmezlikten gelip tek havuçla oyun dönüyor dikkat etmekte fayda var ,
    Dow ve Avrupa borsalarının graflarıda karar bantlarında 1 tur aşağı satış veya yukarı dönüş için , yalnız oradada hikaye yok .
    Pıst 100 gelecek olursak 8360 aşılamıyor yeni hikaye olmadığından dışarısıda sallantılı olunca trade işliyor benim gördüğüm şimdilik bu kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    savaşı bekliyor, o da bi türlü bitmiyor, rus komutan -daha bu 2025ten evvel bitmez dedi

enka yüzde 8 halka açık, fiyat ve alıcı bulursa patronlar bi yüzde 8 daha verebilir mesela, piyasa değeri şu an 8 milyar dolar, ederinde bence, rusya operasyonları daha yüksekten fiyatlanmaz savaş bitmeden
    valla ben daha bulasmıcam en azından bu sene finisito
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Canım pgsus düşeni de kırıyor. Kalacak mı bakalım üstünde

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yılanoğlusu gidiyeah
    Rosense abi kasasında dövüz olan şirketlerin listesi vardı sende, bi paylaşsan tekrardan
    alageyikte vardı diye hatırlıyom ondan mı gidiyorkine

8. Pgsus'mu Thy'mi diye çok ikilemde kaldım. Göz ağrım Thy'ye gittim. Bu duygusallık piyasada olacak iş değil de...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Canım pgsus düşeni de kırıyor. Kalacak mı bakalım üstünde

Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •