Sayfa 921/996 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Erdoğan: Normalleşme ilerleyen günlerde yeniden değerlendirilecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma kısıtlaması da ilerimizdeki vaka, aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre kaldırıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : İllerimizi 4 gruba ayırıyoruz , Mart başından itibaren düşük, orta , yüksek , çok yüksek olarak ayıracağız . Buna göre normalleşme adımları atılacak
    Eğer bu iller arası geçiş olacaksa bir anlamı olmayacaktır. Diyelim ki aydın düşük , izmir yüksek. Adam hafta sonu kuşadasına akmasını önünde ne tür engel olacak. Veya her gün yüzbinler izmirden manisaya gidiyor. Bu iki ilin riskini nasıl ayıracaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Eğer bu iller arası geçiş olacaksa bir anlamı olmayacaktır. Diyelim ki aydın düşük , izmir yüksek. Adam hafta sonu kuşadasına akmasını önünde ne tür engel olacak. Veya her gün yüzbinler izmirden manisaya gidiyor. Bu iki ilin riskini nasıl ayıracaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kimse bir şey ayırmayacak,onlarada haber gidiyor;bıçak kemiğe dayandı diye seve,seve izin verecekler lokantaların falan açılmasına yoksa millet mart başı kendi kafasına göre açma kararı almış,yok öyle 10 bin kişiyle miting yap sonra lokanta kapalı...Akşener sormuş; pandemi döneminde neden kapalı yerde kongre yapıyorsun diye yanıt yok(biz yaptık oldu) sonra cafeler kapalı....

5. Sultan Abdülhamit'in torunu kendisi için tören düzenletip fesli bir kaç meczup tarafından karşılanmış.

Bu sözde şehzade Osman Gazi'nin hanımıyla Ertuğrul Gazi'nin hanımını karıştırmış, Hürrem Sultan'ı da kayın babası Sultan Selim'le karı-koca yapmıştı.

https://twitter.com/lordsinov/status...61800074842114

Fes giymişler bağırıyorlar, o da bakıyo öyle patates gibi...ilginç bir ülkeyiz vesselam..

6. Başka bir grup da, mesela, Cübbeli tayfası başka bir 'şehzade' bulup getiriyorlarmış yurt dışından, burnu hafif eğriymiş onun da, onlar da 'Asıl yol bizim şehzadenin yoludur' diye bağırıp sarık giyiyorlarmış, Fatih gibi...hadi bakalım, kardeş katli vaciptir

Reyis havanda su dövdü, ben net bir şey göremedim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Akşam da, bütün tören, yemek, ikram bittikten sonra, 'Ben haremden bi garı isterem' diyomuş, ee can çıkar huy çıkmaz

Sayfa 921/996 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •