Sayfa 921/1002 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Endeks 4400 ken yazdıkların ortada, benim yazdıklarım ortada... Sen kimsin ki bana dil uzatıyorsun... Yalama oldun yalama, hala bıdı bıdı ediyorsun...
    BAK koç...ilk düşüşte açık yazıp 1.000 puan..sonra 150 puan aldım..zamanında yazarak ve net...

Sonra zarlar hileli olunca,devlet borsayı yönlendirince,fikirler değişti...

5700 iken asla
    mal almam diyen ve 6200 den short açan benim...4180 görüldü..eğer zarlara müdahele edilmeseydi.ÖNCE AYAGA KALK SELAM DUR..SONRA KONUŞ.....

Bu forumda temeli olmayan ve dedikleri temelsiz kişilerdensin.

2. Yönetici burada geçen uyardı tatil süresi daha çok olur diye birbirinize sallamayın
    acımaz bilirim..22 gün yatmışlığım var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

böyle kapatırsa cuma günkü ayı barı ihlal oluyor.
    audentes Fortuna iuvat

4. yapıştırdılar çeliklere bize her yer millet ittifakı diyor tahtalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Stop her zaman hayat kurtarır, çünkü borsada duygulara yer yok.

5665 den tekrar lönk siftahımı yabtım, delimiyik neyik
    Abka abi buralar Twitter gibin değil anında lafı sokarlar, bak bana cuma herkes kamyondan atlarken lönkü yapıştırdıydım ses eden olmadı
    Gundwane abi yi bile yedi bu arenalar, boyuna go go tar tar de sende rahatla
    Hamdım Piştim Yandım

6. Game of throens ta bir sahnede sayin büyüğümüz Tywin Lannester" aslanlar koyunların ne düşündüğünü önemsemez" diye konuşmuştu. Hadi onlar aslan da bu pacozlara ne oluyor? Çürümüş siyaset.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İYİ Parti/Zorlu: Genel başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ya abka haftalarca gunde 7 8 defa aynı şeyi uzun uzun yazıp çökecek diyirsun. 4500 lere dusuyir sistemin short cover yapmiyir. Sonra bir gelip yarım saat sinra fikrini değiştirip 5300 den long oldum artık. Böyle degerlendirin diyorsun. Sence de bir garip değil mi?
    Ben hala yükselişe güvenmiyorum.ASLA BURALARDAN HİSSE ALMAM...Ben dediğimde 5700 dü..sonra 4180 gördük...

Yine de aynı şeyi söyliyorum ASLA HİSSE ALMAM..5500 üzeri yolu açık olsun...

Deşişen tek şey daha önce VİOB pozisyonumda günlerce beklerdim..1.200 puana...

ama şimdi sürekli müdahele olduğundan HAFTALIK oynuyorum...5 daklık sisteme tabi...

DİKKATLİCE OKU...SONRA KONUŞALIM...

Bir daha yazıyorum...BEN 5.500 DEN ASLA HİSSE ALMAM....TEK değişen VİOBDA trade ediyorum...

sp500 de hala 3.600 bekliyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Defalarca dedim..5.500 üzerinde asla mal taşımam(hisse)..3 dolar seçimden önce geçilemez...
    5.500 den beri, şubat derdim..gerçi 4180(iptal oldu) gördük...ama akıl dışı desteklerle tekrar buraya geldi...son 2 ayda ,SHORTUN ÇOK EKMEĞİNİ YEDİM.

Birazda trade sistemim var.direk onu devreye sokup haftalık 150-250 puan alıp çıkmak istiyorum..LONG-SHORT fark etmez.

haftalık puan HEDEFİ PTESİ BİLE gerçekleşirse o hafta artık ilgilenmem..
    Yazamadım.Elimde olan tüm shortları kapattım..bir ara 600 puan kar varken 150 puana el sıkıştık.An itibariyle FLATIM.

Bundan sonra VIOB da trade yapacağım.Öyle pozisyon alıp günlerce beklemeyi düşünmüyorum..Çünkü-GUNDİ HAKLI-Adamlar seçime kadar borsaya her şartta destek olmak istiyorlar.Deprem varken bile 1 milyar dolar destek olacak kadar...Bu da senaryo çizmemi engelliyor.O açıdan artık vur-kaç....

Fazla orta vadeli düşünmeden haftalık puan hedefine viob oynamak,ana stratejim oluyor.LONGTA OLUR-SHORTTA OLUR...

Hissede ise TRADE SADECE zaman kaybıdır..Alıp beklemek-gundi-ikigözüm vs...en kral yöntemdir...Geçen sene alıp bekleyen sıkıntısız trade edenin 2-3 katı kazanmıştır..
    Bunlar geçen hafta yazdığım...Dediğim gib vıob da orta vadeli trade ederken şimdi 5 daklık trade ediyorum..bu...5 daklık olunca shortta olur-longta...

Sayfa 921/1002 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •