Artan

12,10 10 18:10
15.402,50 10 18:10
81,95 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yazamadım.Elimde olan tüm shortları kapattım..bir ara 600 puan kar varken 150 puana el sıkıştık.An itibariyle FLATIM.

Bundan sonra VIOB da trade yapacağım.Öyle pozisyon alıp günlerce beklemeyi düşünmüyorum..Çünkü-GUNDİ HAKLI-Adamlar seçime kadar borsaya her şartta destek olmak istiyorlar.Deprem varken bile 1 milyar dolar destek olacak kadar...Bu da senaryo çizmemi engelliyor.O açıdan artık vur-kaç....

Fazla orta vadeli düşünmeden haftalık puan hedefine viob oynamak,ana stratejim oluyor.LONGTA OLUR-SHORTTA OLUR...

Hissede ise TRADE SADECE zaman kaybıdır..Alıp beklemek-gundi-ikigözüm vs...en kral yöntemdir...Geçen sene alıp bekleyen sıkıntısız trade edenin 2-3 katı kazanmıştır..

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yazamadım.Elimde olan tüm shortları kapattım..bir ara 600 puan kar varken 150 puana el sıkıştık.An itibariyle FLATIM.

Bundan sonra VIOB da trade yapacağım.Öyle pozisyon alıp günlerce beklemeyi düşünmüyorum..Çünkü-GUNDİ HAKLI-Adamlar seçime kadar borsaya her şartta destek olmak istiyorlar.Deprem varken bile 1 milyar dolar destek olacak kadar...Bu da senaryo çizmemi engelliyor.O açıdan artık vur-kaç....

Fazla orta vadeli düşünmeden haftalık puan hedefine viob oynamak,ana stratejim oluyor.LONGTA OLUR-SHORTTA OLUR...

Hissede ise TRADE SADECE zaman kaybıdır..Alıp beklemek-gundi-ikigözüm vs...en kral yöntemdir...Geçen sene alıp bekleyen sıkıntısız trade edenin 2-3 katı kazanmıştır..
    Eveeet, short'un son kalesi ABKA da düştüğüne göre, hala short tuşu takılı olanlar tornavidayı alıp kaktırsın, kırıp atsın...

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Eveeet, short'un son kalesi ABKA da düştüğüne göre, hala short tuşu takılı olanlar tornavidayı alıp kaktırsın, kırıp atsın...

Yok.
    Bu yılın dolar bazlı zirvesini gördük
    ( En azından seçime kadar ) dediğim fikrim değişmedi.

Günlük hareketlerde Bozkurt u ve ABKA yı arada takip ediyorum.
    ama o tuş bende takılı
    Yalnızca ''forumla sohbeti kestim'' azalttım.
    Zaman en iyi hakemdir.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Bence doğru karar
    bir müddet için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Defalarca dedim..5.500 üzerinde asla mal taşımam(hisse)..3 dolar seçimden önce geçilemez...
    5.500 den beri, şubat derdim..gerçi 4180(iptal oldu) gördük...ama akıl dışı desteklerle tekrar buraya geldi...son 2 ayda ,SHORTUN ÇOK EKMEĞİNİ YEDİM.

Birazda trade sistemim var.direk onu devreye sokup haftalık 150-250 puan alıp çıkmak istiyorum..LONG-SHORT fark etmez.

haftalık puan HEDEFİ PTESİ BİLE gerçekleşirse o hafta artık ilgilenmem..

Bunlar geçen hafta yazdığım...Dediğim gib vıob da orta vadeli trade ederken şimdi 5 daklık trade ediyorum..bu...5 daklık olunca shortta olur-longta...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •