Sayfa 922/1006 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    17 senedir piyasalardayım.

çok dayak yedim çok dayak attım.

sayılarlar aramda çok iyidir.

sen bu yazdığımı not et ütopik gibi gelsede ilk okuduğunda %51 ihtimali olan bir yorum bu.

sevgiler.
    Pasa ben de 25 senedir piyasalardayim boyle malca bi yorum gormedim.. EN KOTU IHTIMAL Halkbank 5 milyar dolar ceza alir pazarlikla (diger emsaller mertebesinde) 1 milyar dolara iner ona da karsilik ayirir peyder peyder oder.. Senin dedigin fiyatlar icin cok daha ciddi riskler olmasi lazim - degil Halkbankta bizim hicbir bankamizda bu tur (Sub-Prime Mortgage vb) enstrumanlar yok..

O yuzden ya art niyetlisin ya da dedigim gibi hesaptan kitaptan anlamayan meczupun birisin...

2.  Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    1 sene içinde halkbasında 2-2.5 tl gibi bir fiyat bekliyorum.

thyao her zaman para ederi var piyasada tekel olmasından ve uzun yılların birikmiş pozitif değerleri olduğundan ötürü.

seans arasına dahi girmemek gerek halkb-thyao tarzı çiftlik gibi yönetilen şirketlere.

tabiki fazla ütopik diyeceksiniz ancak ytd.
    2008 DE gelmedi o fiyata.. Yıllık karı 2.5 milyar olsa 0.5-2 arası fk yapar..don gömlek girilir valla

3.  Alıntı Originally Posted by IraSCiBLe Yazıyı Oku
    Pasa ben de 25 senedir piyasalardayim boyle malca bi yorum gormedim.. EN KOTU IHTIMAL Halkbank 5 milyar dolar ceza alir pazarlikla (diger emsaller mertebesinde) 1 milyar dolara iner ona da karsilik ayirir peyder peyder oder.. Senin dedigin fiyatlar icin cok daha ciddi riskler olmasi lazim - degil Halkbankta bizim hicbir bankamizda bu tur (Sub-Prime Mortgage vb) enstrumanlar yok..

O yuzden ya art niyetlisin ya da dedigim gibi hesaptan kitaptan anlamayan meczupun birisin...
    hayırdır mektepli englizce kelimeler yazınca ne oluyor ?

benim reel piyasadaki ticari tecrübem seni 10kere eğitir aklını başına topla..

halkb üzerindeki özel durum ve küresel çapta yaşanacak satış dalgası ile ben bu fiyatlamayı yaptım.

ve evet benim değerlememe göre HALKB 2 lira dahi etmez.

art niyetim yok ky kardeşlerimi uyarıyorum bellki halkb ucuz diye atlamış acemilerden birisin yada asıl art niyetli olan sensin.

benim gibi ticaret erbabı olsaydın.

iyi malın ucuz olmayacağını bilirdin.

hadi yürü git sefil matriksinde halk kademelerini izlemeye devam et gerçi o bile yoktur ya sende bigpardan fln takip ediyorsundur fiyatları.

4. Thy akp nin yolsuzluk hissesi örtülü ödenek gibi thy yi sömürüyorlar. Full zarar yazıyor her donem
    Hisse 5 den 10 a gidiyor.
    Bizde bilanço analizi yapalim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    pankalara ceza falan verilirse öyle 3 taban 5 taban falan olmaz...haa belki ceza yiyen ve borsada işlem gören varsa 1 taban yer ama öyle 3-5 taban falan olmaz...kaç para ceza verecek mübarek? 50 milyar dolar kesecek hali yok ya...

6.  Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    hayırdır mektepli englizce kelimeler yazınca ne oluyor ?

benim reel piyasadaki ticari tecrübem seni 10kere eğitir aklını başına topla..

halkb üzerindeki özel durum ve küresel çapta yaşanacak satış dalgası ile ben bu fiyatlamayı yaptım.

ve evet benim değerlememe göre HALKB 2 lira dahi etmez.

art niyetim yok ky kardeşlerimi uyarıyorum bellki halkb ucuz diye atlamış acemilerden birisin yada asıl art niyetli olan sensin.

benim gibi ticaret erbabı olsaydın.

iyi malın ucuz olmayacağını bilirdin.

hadi yürü git sefil matriksinde halk kademelerini izlemeye devam et gerçi o bile yoktur ya sende bigpardan fln takip ediyorsundur fiyatları.
    Haaah soyle nooldu bir anda aslina dondun sevgili ticaret erbabi kardesim... Ingilizce kelimeleri anlamadin mi ne olduklarini?? Uf mu oldun yag pirinc toptanciligi mi sandin bu isleri???

Neyse senin capin belli oldu - konusmaya devam edersen daha da hirpalarim ama bak...

7.  Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    işte bir çomar zihniyeti bu ara çok moda kullanmadan edemedim..

işc garan akbnk gibi kağıtlar varken

gidip HALKB alan adam kendini BORSACI sanıyor ? GÜLÜYORUM..

krdmd alanlarda da bu durum geçerli..

SORSAN 25 YILDIR piyasadalar.

HASTIRLAN ZIRTO..

dostum 40 yıllık ayıyım ben bile senin dediğini hayal edemiyorum. Üstelik halkbankasında 11,70 maliyetle açıktayım.

8.  Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    işte bir çomar zihniyeti bu ara çok moda kullanmadan edemedim..

işc garan akbnk gibi kağıtlar varken

gidip HALKB alan adam kendini BORSACI sanıyor ? GÜLÜYORUM..

krdmd alanlarda da bu durum geçerli..

SORSAN 25 YILDIR piyasadalar.

HASTIRLAN ZIRTO..
    Düzgün konuş..

Sayfa 922/1006 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz